gammal julmat

Det här börjar ju bli löjligt. Hur länge kan man gå å äta av julmaten innan man blir matförgiftad? Ofta man annars brukar äta flera dagar gammal mat?! Idag åker det ut i soporna. Men tyvärr har vi en 3 kilos skinkjävel till oöppnad. Vad ska man göra med den? En bautagratäng så man har matlådor resten av året. (en vecka.)
Det är klibb överallt efter juldagen. Tur att vi hann skaffa en diskmaskin. Annars hade jag varit begravd i disk idag och haft en diskångest som hette duga.
Juldagen var väl skoj. Iaf första halvan. Andra kommer jag inte ihåg direkt...
Gårdagen låg jag i bakisdvala. Ibland gick jag upp på toa eller hämtade mat. Sen sov jag och zappade mellan tråkiga filmer på tv1000 kanalerna. Kabeltv bjuder på dom fram till 3 jan. Då måste man ju passa på å kolla...?!

Läst för många fredagsbilagor...

Jag är så jävla nöjd över att Jude Law och Sienna Miller verkar vara ihop igen. Jag tänkte faktiskt för ett tag sen "- Fan, dom måste ju bli tillsammans igen fattar dom väl, dom passar ju inte med nån annan! FATTAR DOM INTE DET!???" Å nu är dom det. Och jag kan andas ut...
Titta, dom liknar tillomed varann.

God jul


Julafton idag.
Jag ska iväg å jobba strax.. till kl 17:00.
Det är ju väldigt många som kommer hyra film idag....  stora filmhyrardagen kan man säga.
Julafton firade vi igår... å det slutade väl surt som vanligt.
Men maten var god och jag vann 75 spänn på trisslotten jag köpte!!!!
Nu ska jag hämta ut 3 nya och skrapa dom på jobbet senare...som ett spännande inslag i tristessen.
TRIS(S)tessen. Där var jag ju oplanerat fyndig!
And off I go.

Lika som bär.


NU har vi fått snö.

Jag fick GRÄVA fram bilen när jag skulle från jobbet igår.
Plogbilen åkte förbi bara några minuter innan nippe kom hem imorse å plogade upp en mur runt gården, så han var tvungen att skotta i en halvtimme för att komma in med bilen. Jag satt i fönstret å tittade på....
Alla ruttna löv är POFF borta!

Nu kommer min ugn och spishäll!! TJOHO!! Dom var här igår med en större lastbil, men fick sladd precis utanför huset och kanade ner för hela okbacken och kraschade in i ett träd. Så dom fick bara sitta här å dricka kaffe och vänta på bärgning. Grejerna vart tydligen inte skadade så nu är dom på ingång. Julen är räddad ?!

Ett nyvaket genidrag.

Jag tror att vi måste byta namn på dagarna. Annars så säger vi "- Suck, nu är det tisdag, IGEN!" som om vi hade kastats tillbaka en vecka till förra tisdagen. Som om vi inte kommer nånstans. Som om allt bara gå runt runt runt när det istället går framåt. Om ALLA dagar hette olika så skulle man gå upp å kolla i almanackan på morgonen å säga "- Ååh så det är Flördag idag!?"
men det skulle ju inte gå. För vi skulle aldrig hålla reda på dagarna då. Men man kanske inte ska tänka att måndag å tisdag - början av veckan, är pisstråkig... medan fredag å lördag är lajbans. Man kanske inte ska tänka alls. Man kanske bara ska gå upp å ut, å sen när man går å lägger sig på kvällen vet man om dagen var bra, oavsett vad fan den hette i almanackan... men då spelar det ingen roll längre, för dagen är slut å imorrn kommer en ny?!
(Optimistjolle)

Bilbo är så jääla avundsjuk på min djungelvrålklubba.


Dagens höjdpunkt.

Kaffe, macka, Triss.
Jag vann 25 spänn, så jag gick 5 plus på denna lunch.
OBS OBS !!!
Nej, jag gick 20 kr minus på denna lunch, och ingenting annat!!
OBS OBS OBS!!!

Tre gamla däckningar.


Lördagen


Igår mätte jag våder, klippte våder, klistrade våder, torkade bord, sprang upp för trappan med våder, klistrade fast våder på sovrumsväggen, sprang ner, mätte, klippte, klistrade..... Over and over again tills klockan blev 22. Då var jag klar och paradise hotel XL började. Det var mitt mål. Att hinna till dess.
Förnedringstv när den är som bäst.

Det här är den bästa uppfinningen som någonsin gjorts.

5 olika smilegubbar som man visar upp för bilen bakom med hjälp av en fjärrkontroll. Så många gånger jag velat berätta för bilen bakom vad jag tycker. Nu kan jag.
249:- på www.coolstuff.se

Black betty

Igårmorse vaknade jag av väckarklockan. Trött å seg. Hade inte alls nån lust å gå upp. MEN den här låten hade jag på hjärnan ändå hela morgonen, av nån anledning.
---->  http://www.youtube.com/watch?v=R044sleOW6I&feature=related