Flott(-)frukost

Trött e jag. Sova middag ska jag! 

Imorse var jag på väg att inta en nyttig müslifrukost. Då klampade Jäjk å Challe in och bytte ut den mot rosa munkar, wienerbröd å kinderägg!! Det är ju förskräckligt! Ikväll ska jag hämta upp jojje i Kolsva, och fara ut till Rölö å äta tacos å kolla på melodifestivalen. 

Thats the plans.
Nu ska jag sova då. Hej.


Panik å whiplash

Har ni provat att få panikångest när ni kör bil? Dä ä spännande det. Jag får det varje gång numera. Vet inte ens varför! Det blir lite mer sport på det viset. Nä... man blir ju inte direkt sugen på att köra bil längre. USCH!! Men idag var jag tvungen, för jag var uttråkad, semelsugen och ville tämja mina panikmonster. Köpte semlor i Kolsva och fortsatte ut mot jäjk å challe. Den vägen..... vojvoj. Nu var det snöblask och slirigt å jävligt. Jag va skitnervös å trodde inte jag skulle komma fram. Men det gjorde jag. Å hem kom jag oxå sen. Bra det. Jag har riktigt ont i nacken, ner i axeln å armen. Det är garanterat efter att idioten körde in i mig. Vissa dagar är det hyfsat, men vissa är som idag, det gör konstant ont. Jag var hos doktorn häromdan iallafall.. å han gav mig remiss till röntgen. Bra bra. Imorrn äre helg. Som om det är nån skillnad...



Lathet ger fler jobb.

Det vore ju bra om man kunde beställa tvätt-tid ifrån lägenheten. Man skulle kunna logga in på en sida på internet, och där se lediga tider, och boka. Då slapp jag gå bort till d-porten bara för å dubbelkolla när det var jag skulle tvätta. Det är väl nåt som borde uppfinnas snart i detta redan så datoriserade och lata Sverige? En grej jag oxå funderat på är att det borde jobba folk i tvättstugorna, som tvättar åt alla. Då går det rätt till. Ingen förstör eller snor, allt blir mer organiserat. När tvätt-tiden är slut så levererar dom den till dörren. Eventuellt så kan dom få ha en huvudnyckel så att dom kan ställa in den i hallen om ingen är hemma. Det blir jävligt mycket fler arbetstillfällen om det skulle finnas såna jobb i var och varannat hyreshus. Lönen betalas genom att hyrorna höjs litegrann. Det får man tåla. Annars är det bara å flytta till ett annat hus, utan tvätthjälp. Bra va?!



Sisterhood of traveling pants

Imorse tog kaffebryggarn sitt sista andetag. Jag laddade den å tryckte på knappen. Då började det ryka. Det är ju aldrig ett gott tecken. 

Jag har en säck full med kläder som jag "slängt" genom åren. Ibland tar jag fram den, rotar runt och tänker "Åh, den här kan man ju använda.." å plockar fram massa saker igen. Men jag använder dom aldrig. Dom hänger i garderoben ett halvår till nästa rensing. Tebax till säcken igen. Ett plagg som åkt upp å ner många gånger är ett par jeans som jag å jäjk köpte för kanske 10 år sen?! Jag gick väl på högstadiet. Båda två använde jeansen rätt så jävla flitigt i ett antal år. Sen hamnade dom i Veronicas avlagda kläder. För att sen på nåt vis hamna i min garderob, vidare ner min säck. Idag provade jag dom igen. "Åh, dom här kan man ju använda!" sa jag å hängde upp dom.

Jag hittade ett par trånga jävla jeans oxå, som jag knappt får på mig, och bestämde mig för att gå ner i vikt tills jag kan ha dom. Wish me good luck.





Extra extra!!

25 februari 2009 kl: 19:26
Jag rapade!

Risky Buisness

Om allt går som det ska så får jag en sprillans ny mp3/mp4 spelare och ett par sprillans nya rosavita nikedojjor på posten snart. Men jag blir ju inte chockad om jag blir blåst. Jag räknar faktiskt med den saken. Jag har fört över pengarna redan, och nu kan jag bara sitta här och hoppas att människor är hederliga och vill mig väl. Jag fick en stegräknare och dörr/fönsterlarm förra veckan. 7 kr plus frakt. Däru! 

Idag rensade jag garderoben. Slängde massa skor å skit. Jag fick lust att göra mig av med allt gammalt. Var riktigt nära att klippa av mig håret. Men det fick räcka med naglarna. For now.

John Black on drugs eller Nippe?


 
  


freaky saturday

Idag känner jag mig helt paj. Trött, yr i skallen, trött, klen, stel och trött...och paj.
Why?

Nu har jag vart partyfri en månad. Utav bara farten. Jag har druckit vin ett par ggr men det räknas inte. Kylen har varit full med öl sen slutet på januari, och jag har inte en endaste gång varit sugen på en. Inte whiskeyn eller bacardin heller. 

Bra va?! 

Idag har jag gått i skogen, varit ett  frysande, skakande soffvrak, gjort egna köttbullar i tomatsås å kollat på melodifestivalen. Nu sitter jag å väntar på dagens höjpunkt; en glass. 


Ps: Jag har en hemlis som ligger på tungspetsen å bara skriker att den vill ut. Ds.

Hej

Gårdagens.





Mina körkortsblommor.

Spökälg

En spökälg är en älg som fått så mycket fästingar på sig att den förlorar så mycket blod så den blir helt vit och sen dör av blodbrist. 
Mysiga små djur. Snart är det sommar!



Fenomenal på Fenemal

Nä... nu har det gått ca 3 veckor och katten har fått anfall igen. Jag tänkte senast igår såhär; "Nu är hon ju faktiskt helt lugn å normal, så det borde inte bli nå anfall på ett tag." Tji fick jag. Inatt hörde jag ett "rroaaarrr" å sen en smäll. Katten hade ett tokanfall å ramlade ner från byrån. Jävla skitepilepsi!!! Nu börjar jag ge medicin. Pillrena är lika stora som ett p-piller typ, och dom ska delas i 4 delar. Pillpill. Jag ska lägga dom i en liten mintpastillburk och skriva E på (för epilepsi) för å få lite knarkkänsla. Hoppas dom hjälper. Vad gör jag annars? Det väldigt jobbiga är att jag måste ge piller morgon å kväll, för resten av kattens liv. Jag kommer inte ens ihåg att ta mina egna p-piller en gång om dagen ju...

VIKTIGT MEDDELANDE!

Nippe, om du läser det här; Jag vet att jag sa att Eric Forrester var död. Men det är han inte!! Ridge drog ur maskinen, men blev tydligen hindrad av Owen som är kär i Erics fru Donna. Vilket jag inte förstår, för om Eric dog skulle ju han kunna bli ihop med henne?! Och nu tror Marcus att Owen gav Eric förgiftad gin, så att det var Därför han fick en hjärtattack. 

    

Whiplash


Idag blev jag påkörd!!!!! Jag stod å väntade på grönt vid rödljusen så ba kommer en bil å smackar in i mig med en jävla smäll. KUL. Sen åker han bara, jävla nolla. Det blev inga skador på bilen men jag kände av det i nacken. Säkert whiplash. Jadå. Idiot.

Senare plingade det på dörrn, å in kliver Jäjk, Pia å Lasse med smörgåstårtor å blommor. Å ett stort kuvert, med bilnycklar i. Lasse har kirrat min bil! Ställt på den, besiktat, skattat, försäkrat, hela köret. Nu äre bara å tuta å köra! TjohoOooo!!!


Såhär ser den ut, pärlan. Söt som en liten sockerbit,

OJ, det är snart sommar...

Det betyder att det är dags att börja bränna fläsk... igen. Det här året skiljer sig dock från alla andra år, för den här gången ska jag faktiskt lyckas. Det är sant! Jag svär vafan! Klara färdiga kör.... ja menar spring!!!



Hårda bud

Sitter å budar lite på tradera. Men hur värdelöst är det inte när det finns såna som sitter å budar för att få upp priset bara? Varför budar man annars över sig själv 10 ggr lixom? Grrr!!!

Topsytailens comeback.


För ett par år sen hittade jag en gammal topsytail från 80-talet som Bilbo tuggade sönder. NU kan jag köpa en ny. Cause its back!

Kul va?

Glädjeskutt





Stjärnor på is



Att göra-lista.


  • köra drive-thru = CHECK.
 


Skridskor klockan 7.

Nu har vi varit å kalasat hos family Falk. Magnus fyllde år. Vi fick lasagne å glass. Värsta lasagnehelgen det här va då. Vi tänkte laga det igårkväll, men åt ju hos P & L istället, som hade gjort lasagne. Klockan 7 ska vi åka skrills med Jäjk å Charlotte. Prick klockan 7. 19:00. Har ni sett Man on Wire? Handlar om en galen fransman som går på lina mellan WTC-tornen. Utan skyddsnät eller nåt. Man känner sig mer levande när man "living on the edge". Min version av "living on the edge" är att åka skridskor utan hjälm.....? Och att sladda med bilen på parkeringen. Nippe tycker om att dra i handbromsen när jag kör. Igår hamnade vi nästan i en snödriva. Nästan lika galet som att gå på en lina 450 meter upp i luften utan skyddsnät. Nä nu måste jag göra mig skridskoklar. Klockan 7 är snart.

Förresten..

Kolsva ligger långt från civilisationen. Någon hade gjort en lite lägereld
mitt i korsningen som alla bilar åker igenom. Man kan göra det i Kolsva.
På lördagkvällarna är endast spöken och andar ute (till höger i bild).



Queen of Ice.

Idag satte vi oss i bilen å körde. Visste inte vart vi skulle. Hamnade på stationen i Arboga. Fikade där. Sen åkte vi till Kolsva, till family Falk. Fikade. Lånade skrillor. Hem till köping, bytte om. Tillbaks till Kolsva. Åkte skrillor. Sen hem till Pia å Lasse. Åt kycklinglasagne. Fikade. Nu e vi hemma. 



Sen fick nippe sin present. Jag får ju aldrig någon längre, så jag köpte nåt jag själv ville ha. Då kan jag ge den till han för tankens skull, sen äter jag upp det själv.


Rosa å fint. Godis å grejer. What a girl wants (for fuck sake!!!)

Närå, jag är inte bitter. Jag är såpass härdad nu så.

14/2



busy as a beaver

Imorse sminkade jag mig och satte på mig jeans!!! Det händer inte så ofta längre. Jag skulle upp på stan å då duger inte mina pyjamasbyxor inte. Gränsen för dom går strax före Q8. Arbetsförmedlingen fick ett besök av mig först. Ja hade möte med Pelle Fant. Han heter inte Pelle, men jag tycker det låter roligt. Sen shoppade jag loss på apoteket. Köpte svindyra p-piller åt Svarten, så hon ska sluta löpa. Hon är 8 år och innekatt, så hon kommer inte bli på smällen. Å hon tappade rösten i sin ungdom, så hon kan jama bäst fan hon vill utan å störa mig. Men däremot så kan hon gå runt å skvätta som en jävla hankatt. Å dä ä no fun shit. Or pee. Sen hälsade jag på mormor och morfar. Äntligen tog jag mig i kragen och gick dit efter ca ett år. Tror du dom var hemma? Nej! 
Det var det enda vettiga jag gjort idag. Sen har jag bara legat å plöjt mig igenom One Tree Hill-avsnitt, sovit, snarkat och dreglat. Har inte ens hängt upp den blöta tvätten från igår på tork. Det kanske jag borde... ja, det borde jag. Jag går och gör det. Nu.



Den stora frågan?

Ska jag bli MATtant, SPAtant eller SOCkärring?
Eller nå helt annat?



Veckans värsta

Här satte jag kaffet i halsen. Pia har lyckats logga in på sin hotmail (som jag fixade åt henne för ett par år sen), skrivit ett mejl på tangentbordet och skickat iväg det !! Jag blev mycket mycket förvånad.

(Inget ämne)‏
Från:Pia Bergman ([email protected])
Skickat:den 10 februari 2009 22:26:20
Till:[email protected]
 
Hej!
 
Mitt första mail. Kör Ditt race, skit i andra!
 
Hälsningar/Pia

Grisvittne


Det var action här igår.
Jag bestämde mig för att åka till Kolsva å köpa choklad till slut.
När jag står i hallen hör jag några som viskar å väser i trappuppgången.
Jag lyssnar och tittar i kikhålet som vanligt. Ser inget, men några står en trapp upp. Jag å bilbo kliver ut, personerna blir knäpptysta.
"Vafan, nu är det nå lurt på gång, jag får väl inbrott eller nåt."
Tänkte att jag borde gå in igen å spana. Men chokladsugen som jag var så åkte jag.
När jag är hemma igen kommer det en polisbil med 4 snutar som går upp till grannen.
Jag står å lyssnar å spanar  i fönster å kikhål. Det visar sig att grannen haft inbrott. Några har brutit upp dörren medan dom var ute. Plockat på sig dator å smycken. Det var ju garanterat dom som stod å var skumma i trappan tidigare. Fan, varför stannade jag inte å spanade??! Jag hade kunnat klara upp hela mysteriet om jag inte var en chokladsugen gris.
Nu har jag bestämt att jag aldrig mer ska gå utanför dörren. Jag ska BARA sitta i fönstret och titta och lyssna. Nångång kanske jag blir vittne till nåt...

"Tre inbrott anmäldes på tisdagskvällen. Alla på nygård."


"Samtidigt; utanför OK i Kolsva..."

Fittbil

Jag är arg. Det är inte så mycket bensin kvar i bilen. Jag ska hämta nippe sen. Jag kan inte tanka. "Det är väl bara å tanka!" tycker nippe. Jahaaaa, är det?? Jamen dåså.. det är väl nån medfödd instinkt vi människor har. När jag väl åker till macken så vet jag precis vilken pump jag ska ha, och resten faller på plats automatiskt?!? Jag tänkte iallafall vara duktig å köpa spolarvärska. För jag ser inte ut genom framrutan längre. Men att sen få upp motorhuven va ju ett helt projekt. Å sen står jag där å tittar på alla dessa behållare. Kollar efter "vindrutetorkarsymbolen", men det finns ingen sån. Jag TROR att det är den med blått lock, men jag vill inte chansa och hälla ner min jävla 75-kronorsblandning i fel jävla hål. "Det är väl bara å hälla i." tycker nippe. det tycker inte jag. Jag blir förbannad! Jävla skitbil!!! "Varför ska du ha bilen om du inte ens kan tanka?" frågar han. Om fittbilen måste tankas när jag ska ha den så kunde han informera om det, och fråga "Vet du hur man tankar?" Då skulle jag sagt "Nej, jag har ingen jävla aning, och är ändå pank." Å sen skulle ja inte tagit bilen idag. Helt ENKELT.

Förresten....


Jäjk å Charlotte såg två vildsvin som lekte på vägen idag!!!?!


Va håller dom på med lixom??


int vet ja

090210
Om man tar bort första nollan i dagens datum så blir det postnumret i Beverlyhills.
Grooovy?!

Jag har odlat en tanke; "Ska jag åka till Kolsva och köpa choklad å sen tillbaka?"
Jag vet att jag borde hålla mig undan från vägarna, och det är slöseri med bensin.
Men ändå.... ändå... bara för att. Äh.



Thats it.

Jag törs fan inte åka bil med mig själv längre. Mitt humör, min stresströskel, mitt tålamod. Det är ingen bra kombination. Kan bli hur som helst. Jag är en trafikfara. Tyvärr. 



Pengar tillgodo.

Nu har jag varit på körskolan, gett dom ett paket kaffe i present(!) och fått TILLBAKA pengar. Vissa är faktiskt så bra så man inte behöver använda upp allt man lånat...
Dom betalar tillbaks så sällan så dom visste knappt hur man gjorde. Då känner man sig lite som ett underbarn igen, och försöker förtränga att jag egentligen bara hade ren tur som fick kortet på första försöket. Gubben som jag körde med var tydligen lite småweird tyckte dom. Om han känner för att kugga alla en viss dag så gör han det, fast dom inte kört dåligt alls. Han är tydligen värsta orättvis. Men JAG tyckte ju han var riktig toppengubbe. Tur att han hade en bra dag i tisdags....

Idag har jag städlust. Jag har fått en flaska GULsåpa nämligen. Jag som alltid använt GRÖNsåpa. Kul med lite omväxling i vardagen....




Gomorron igen.


Inatt drömde jag att jag var på en stor kryssningsbåt (i vanlig ordning.)
Alla försökte döda mig. Med yxor, hammare, pistoler...! Couldn´t trust anyone.



Gomorron

Inatt drömde jag att jag va döende i nån sjukdom. Skulle dö närsomhelst.
Det var sorgligt. Skulle ju missa Allt. Sa hejdå till alla osv.
Gick och la mig ute på gräsmattan och dog.

Jahapp.

Det är en massa snö nu, och mer kommer det.


 

Nytt favoritvin. Jättejättegott.


förtidspensionär

När jag gör aktiviteter som typ mina föräldrar gör en lördagkväll,
tex sitter hemma, dricker rödvin och kollar på melodifestivalen.
I pyjamas, utan nån tanke eller plan på att gå ut.
Då känner jag mig lite gammal.
Snart somnar väl nippe oxå.
Då är cirkeln sluten.


Mina böner blir besvarade.


Jag önskade mig vin, och vin är på väg.

Disneydags och rödvin.
Jag visste att det skulle bli en bra lördag!


Red wine

Jag har varit sugen på rödvin hela veckan, men jag har inte köpt nå.
Nu måste jag försöka fixa det, för jag kan inte hålla emot längre.


 




Gör hon parodi på sig själv?

Eller.. va....?


http://www.youtube.com/watch?v=HJSeWwPRwBA&feature=related



Dödskurvor


Åkte till Malingsbo igårkväll. Det snöade och vägen var spårig å jävlig.
I vänstersvängar genar folk alltid på vänster sida, så på höger finns inga spår. Bara snö och is.
Å när jag då möter en lastbil eller nåt annat stort monster, och måste kasta mig ut i den Ospårade snön på sidan så får jag lätt panik. Man vill ju gärna bromsa in om man kommer för fort då. Men bromsar man på is i en kurva så borde man ju lätt få sladd?! Det är nästan så jag har lust å släppa ratten, blunda och låta ödet avgöra. Nippe tycker det är jättekul när jag i en sån situation inser att livet är kort och upprepar panikartat; "nejnejnejnejnejnejnejnejnej" genom hela dödskurvan. Han ska inte få åka med mig nå mer. 


Men hemvägen gick bra. Då var det inga bilar ute knappt, vägen var plogad och radion spelade reggae.

No-Talent-Woman

Jag önskar att jag var bra på något, eller hade nå slags intressen.
Då skulle jag kanske ha en liiiten aning om vad jag vill jobba med?!

Nu kan jag ju typ bara söka jobb som försäljare eller kassapersonal...?!
Inte för att det är nåt intresse, utan för att det är det enda jag råkar ha nån slags erfarenhet av.
Kan inte minnas att jag nångång sagt "-Jag vill jobba på ICA när jag blir stor." Det är väl inget hemskt jobb, men man vill ju inte bara snubbla in i ett jobb å sen fastna där för resten av livet. Å nu när jag är arbetslös och hyfsat ung så borde man ju passa på å välja vad man vill göra. Inte bara tänka på att få ett jobb med lön, även om det är viktigast egentligen.

Okej, man kan utbilda sig till något bra, och sluta gnälla. Men jag lär ju veta VAD om jag ska ta tusentals kronor i studielån. Man lär ju ha nån jävla framtidsplan då? 

Det finns en grej jag kanske hoppas på. Men allt hänger ju tyvärr på Arbetsförmedlingens underbara regler. Får se på torsdag.



Någon och jag.

Det spökar. Nu kokar kaffebryggaren kaffe igen, men när den är klar stänger "någon" av den direkt. Hände igår oxå. Jag trodde jag var själv hemma...! "Någon" kanske irriterar sig på att jag aldrig orkar hälla upp kaffet i termosen så det står kvar å värms i kannan i flera timmar.

The kort.

Jag ska byta tema på bloggen.
"Schelena, Livet som körkortsinnehavare."
För det är det enda jag skriver om.

Idag ska jag skriva om att jag fick mina körkortspapper.
Nu ska jag bara skriva på och skicka med en bild så får jag THE kort inom en snar framtid. Men... först måste jag bli av med min röda näsa, få pengar, klippa mig och färga håret och gå till en fotograf å ta kort...
Det kan dröja. Men jag har ju ett år på mig.


Har försökt få tag i min handledare på AF i flera dagar. Men det är tyvärr omöjligt. Jag har ju hittat en utbildning jag vill gå. Nu skiter jag i dom å söker ändå. Hur man gör vet ja inte...

Lonely driver


Nu har jag varit ute på min första åktur ENSAM i bilen. Eller.. Bilbo var ju oxå med.
Jag åkte ut till Jäjk å Charlotte. Det var mörkt å halt å läskigt. Kändes helt galet att sitta själv å köra som en jävla biltjuv. Vägen dit var allmänt nervöst. Var rädd för å glida av vägen, men mest skraj var jag för spöken i backspegeln. Fatta va äckligt om man är ute på en skogsväg ensam i mörkret, så kollar man i backspegeln och ser nån läskig jävel sitta i baksätet!!!! Det är kanske inte det man brukar bekymra sig över mest, men... I do. Hemvägen var desto roligare. När jag klarat skogsvägen å kom fram till Kolsva va jag riktigt stöddig. Ja skruvade upp volymen på radion å satt å sjöng, dansade å klappade takten hela vägen till köping. Å där ville ja inte sluta köra, så jag åkte runt, runt, runt i stan som en idiot. Aahh.. friiii som en fågel kände ja mig. Bilbo kände sig fastbunden i passagerarsätet...! Måste knyta fast honom för annars klättrar han upp i knät på mig. Eller bestämmer sig för att vakta växelspaken, å då blir det ju lite jobbigt.




hmmm...


Ursäkta mitt eviga körkortstjat....
men nu börjar jag bli seriöst bekymrad över om dom gjort fel nånstans?!
Tänk om jag får hem ett brev snart där det står; 
"Ditt körkort har blivit annullerat. Du måste göra ett nytt körprov."
Tänk om min körtkortsgubbe var full så uppkörningen inte gills?
Tänk om det inte ens var en Riktig uppkörningsgubbe?? Han kanske bara hade snott en VV-jacka.
Eller tänk om det var fel på datorn som jag skrev prov på, och det visar sig att jag inte alls blev godkänd?!
Allt kan hända. 

Jag har varit ute å åkt litegrann idag i Volvo-slutar-trafiken.
Det gick bra som faen. Tillåmä i rondellerna...
Å jag parkerade på willysparkeringen utan att köra på nån eller nåt.

Å FAST ja kör som en gud (som tommy säger) så sa nippe idag; "Hoppas du blir stoppad av polisen så vi ser att det verkligen stämmer att du FÅTT körkort." 
Va menar han med det?? 



Kaffe med motstånd.


Vaknade. Tänkte "Jävlar om jag har drömt alltihop nu!!!"
Kom ut i köket, såg blommor på bordet å pappret på kylen.
Puhh..

Med den vetskapen så lyckades jag behärska mig även fast kaffebryggarn gick sönder. Den ville fan inte koka kaffe. Så jag fick koka upp vatten och stå å hälla genom filtret. När jag nästan var klar skulle ja skynda på proceduren. Då gick filtret sönder å pulvret åkte ner i kannan tillsammans med kaffet!! Ignorerade händelsen, hällde upp skiten i termosen och filtrerar bara kaffet genom en tesil när jag häller upp i koppen. Inga konstigheter! Allt under kontroll.



Vart ska jag åka idag då?


License to drive.


Jag har KÖRKORT!!!!
yeahyeahyeah!!!

Glider in på parkeringen efter en uppkörning fylld av konstiga grejer. Kastade mig ut i korsningar, körde lite på spärrlinjer, gjorde cp-sväng på landsväg, visste inte vad som var bra oljenivå, hade lite dåliga placeringar, släppte fram cyklar som inte har företräde, fick några motorstopp mm. Det var kul, och gubben var trevlig å pratglad, men jag hade verkligen inte förväntningar.

G- "Den här körningen godkänner jag."
J- "Va är det godkänt???"
G- "Det är godkänt!"
J -"Får jag körkort??"
G- "Ja!"
J- " Är det säkert????"
G-" Ja, det skojar man inte om!"

Han tyckte oxå att jag råkat ut för lite småjobbiga saker, men det blev aldrig farligt. Jag hade läget under kontroll. 

Tjoho tjoho tjoho!!!


Schlapp av.

Satt precis å skrev ett inlägg om hur nervös ja ä.
Sen kom jag på hur jävla löjligt det lät.
Det blir väl som det blir.
Slappna av för fan.



Halva inne.


Jag gick till kompetenscenter i morse, snorig och rödnäsad. Mötte en glad körskolekollega efter vägen som precis klarat provet. Jag tänkte; "Visst, jag har tappat en del teorikunskaper den senaste veckan, men hur svårt kan det va lixom?? Man har ju rätt till en hel del fel." Jag bekymrade mig mest över att det skulle vara pinsamt å bli klar först. Eftersom jag räknade med att bli klar efter 10 min- en kvart. Jag är så snabb av mig så. Å absolut inte nåå trög.
Provet startade. Jag kryssade, chansande och markerade. En efter en lämnade dom andra salen med godkänt.  "Obs, 10 min kvar!" dök upp på skärmen. Jag hade några frågor kvar och typ 20 markerade. Dvs såna jag inte hade en jävla aning om. Gick tillbaka snabbt å avmarkerade alla jävla frågor och tryckte på avsluta provet. Vände mig om och såg att jag var SIST kvar!!!! Jag visste att det INTE skulle bli godkänt och jag kände mig allmänt värdelös. GODKÄND!! ploppade upp. Ba what?? Hur äre möjligt??

58 rätt hade ja. 52 var det lägsta. 65 det högsta.

phju...



"Bara" körningen kvar då...
How can I drive when the snor is forsing?



Förkyld

Snoret rinner och näsan lyser rött.
Som ett rödljus, dagen till ära!
Nu ska jag gå å kugga på teorin.
Hej.

Lite KÖRigt nu.

Lilla uppkörningen gick väl bra tydligen. Måste bara tänka mer på högerregeln och att åka längre fram i korsningarna innan jag stannar. Kan ja väl! Fan imorron måste alla bitar falla på plats alltså. Å hur ska dom göra det när dom inte gjort det nån annan gång? Äh. Jag tror man kan joxa å ha sig ganska mycket. Det gäller bara att köra lugnt och inte missa viktiga skyltar. Som en jävligt dyr körlektion kanske. Det värsta med å kugga är att man måste göra om det. Och det värsta med att göra om det är den ekonomiska biten. Å ekonomin har jag ändå inte under kontroll så det är väl sak samma. No worries alltså.

Nu har katten fått epilepsimedicin. Hon ska ha en fjärdedels tablett två ggr om dagen för resten av hennes liv. Jobbigt. Man får ju inte glömma ett piller. Å man kan ju inte åka bort ens över en dag utan medicinvakt. Vilket ansvar!? But thats the way it is. bara den lilla skitungen blir frisk.



epilepsy is the devil.


Katten har fått tokepilepsi igen?! Från att ha vart helt "frisk" och "normal" i 3 veckor, till att man knappt kan röra sig utan att utlösa ett anfall....

Jobbigt, jobbigt. 
Man vill sitta å vakta henne hela tiden men det går ju inte. Hon får vara i gästrummet så hon får lugn å ro. Sitter å lyssnar om jag hör något där inifrån. Å så vill man gå in å titta till henne, men ofta räcker det med att öppna dörren bara så börjar ett anfall komma, så man kan ju inte springa in å ut där hela tiden. Det går att klappa henne så ett anfall avbryts... men det hinner man inte alltid. Måste ju till körskolan idag oxå. Lilla uppkörningen å skit. Borde träna massa på teorin, men det hinner jag knappt. Måste va hemma till 16:00 för då ringer veterinären. Ska bli intressant å se vad han säger. Känner mig lite småstressad. Tomorrow is THE day! Dagen D. Jag tror faktiskt inte att jag kommer klara varken uppskrivningen eller uppkörningen. Äh, det blir som det blir...


Klar?

Charlotte tvingade mig att symboliskt klippa sönder Övningskörningsskylten i
småbitar idag. Om det var för att han inte tycker jag behöver köra mer, eller om
det var för att han inte vill åka några fler helvetesturer med mig fick jag aldrig 
riktigt klart för mig....




http://www.vecka.nu


Jag får lätt hjärtklappning och pirr i magen av å tänka på nästa vecka.

Vecka 6.
Its a BIG week.