Nippes birthday.

Idag fyller Nippe TRETTIOETT! Hade kalajs med nerpin/falk, sen var vi och käkade mat på gillet.
Nyss var vi ut på fotbollsplanen å sprang med bilbo, då rullade han sig i en död fågel. Nippe alltså. Inte bilbo. Så jag var tvungen å bada honom. Nu ligger han här på golvet å torkar. Jag tror han får sova på golvet inatt....


Dagens värsta.
En liten turk kom in på Rix och langade upp knivar ur sin väska. 
Han: "bra grejer, titan, värda 2000:-, du får dom för 1000:- jag behöver bensinpengar hem till Holland." 
Jag: "Nej, jag har inte råd."
Han "Säg ett pris, säg ett pris, vadsomhelst, säg ett pris!!!!!"
Jag :"200!" 
Han-" nänänä, 700 och en cigarr?" 
Jag "-300!" 
Han:"-Ok, 300 och 2 cigarrer! måste ha bensinpengar.."
Jag:".Ok!"
Han:"-Lägg på 50 kr till bensin.. och en till cigarr."
Jag"- jahaa...."

Sen hade jag köpt 3 knivar för sammanlagt 420 spänn. WHY??? Samtalet gick inte riktigt till sådär. Det var en jääävla massa prutande och dividerande däremellan. Å egentligen ville ja inte ha nå jävla knivar, men eftersom jag är den svagaste, menlösaste människan i världen så kan man lura på mig VADSOMHELST. V A D S O M H E L S T ! ! ! !

Vadsomhelst.



Jag hatar...

...när folk kör om mig. För dom har sååå bråttom att dom inte kan hålla hastigheten. 
...när folk kör om fast dom har möte eller skymd sikt, så man måste bromsa in å köra åt sidan för å inte totalkrocka. HÄnder typ varje dag. Va äre för fel på dom? 
....när folk kör i arslet på en, för att visa att dom inte gillar farten.
...när folk inte blinkar när dom kör ut ur rondeller när det står en kö och väntar på att kunna slinka in. Vet man att dom ska rakt fram så kan man ju åka. 
...när folk kastar sig ut från en sidogata eller i en korsning så man måste bromsa in för att inte krocka.
...när Gurkan kör en decimeter bakom mig, pratar i mobil å viftar med händerna.

Tyvärr är jag oxå rätt duktig på att kasta mig ut i fel tillfällen hela tiden... men vafan, jag är ju ny! 
 

Hotdogs.


Idag har vi åkt traktor, kollat på båtar och bilar... i arboga....! Mycket spännande.


Min nya kamera kom idag!

Rickard en vecka efter midsommar... 


Lowis, Nippis, Billyboy, quattro Stagione, my new phoone.

SNYFT


Trött på mig, trött på dig, trött på köping...

...och sådär.

Sitter och ritar lite...


Malingsbo by night

Midsommar i malingsbo-traditionen ends this year. Aldrig sätter jag min fot på det där värdshuset igen. Det är ett samlingsställe för pundare och psykpatienter. PUNKT.

Dagens synder


  1. Högmod
  2. Girighet
  3. Vällust
  4. Avund 
  5. Frosseri √ 
  6. Vrede √
  7. Lättja √

KLokt.

Alkoholforskarens bästa bakisråd!

 

  • Drick mindre mängder, och gör det helst i samband med att du äter mat.
  •  Drick ordentligt innan du går och lägger dig.
  • Undvik alkoholsorter som innehåller många biprodukter, generellt handlar det om att undvika mörka alkoholsorter.
  •  Varva med rent icke kolsyrat vatten under kvällen, för att minska uttorkningen. Drick inte kolsyrat vatten, det kan ge motsatt effekt.
  •  Ät tomater och bananer för att stabilisera mineralhalterna, antingen innan du somnar eller så fort du vaknar.

 

 

Först ska man dricka mindre mängder alkohol i samband med mat. Sen ska man typ hälla i sig resten precis innan man går å lägger sig? Okej. Jag provar.


I min macvärld...

... där är min blogg så fin och ball. Synd att ni inte kan se det. *snyft*

Vad ska ja ha på mig imorgon? Bakluckefestkläder. En plastsäck. En vit eller blå. Å mina schackrutiga gummistövlar.

KOLLA!!

Jag har lagt in en ruta med väder där till höger!! SER NI?? –––>

Oh my! I can´t believe I just did that..


Det bästa med sommaren.

Sommarkrysset i bärsingen.

Happy day!!!

Idag är jag lägre än glocalnet. So Low. Seg å deppig och apatisk. Inte världens bästa humör att ha när man måste jobba. Det brukar ju gå över efter ett tag, men icke idag. Försökt låta någotsånär glad när jag vart tvugnen att prata men det är så ansträngande att överhuvudtaget yppa ett ord så det går knappt. Nu ska jag göra blyertspennaknepet fast med en gaffel. Man ska sitta med den i munnen så att mungiporna höjs och lurar hjärnan att skicka ut gladgrejer i kroppen. Får väl se hur det går. Har hyrt "Allt flyter" oxå, men den är nog inge kul... 

Helt normalt. Inga konstigheter.

Vi som var ute å slirade igår.


Nån som vet vad den här ska va till?


GOODMORNING SUNSHINE!!!


Fredagsjoddel.

Kaos på jobbet ikväll. Fan va folk blir galna när det regnar. Fett med klirr i kassan, yes. I de stressigaste situationerna tänkte jag på vad härligt det skulle vara med en stor stark grogg och en cigarett. Jag tog med mig tanken hem och hällde upp en whiskey. Nu sitter jag å pinar i mig den ihop med ett gäng salta pinnar. Jag vill så gärna gilla whiskey... men den här flera år gamla flaskan med den billigaste skitwhiskeyn i världen är fan inte lätt å låtsas tycka om. 


Imorgon blir det Ögir med Målle och Miss Li.  Målle kommer hem från Polen imorron. Med massa polsk sprit kan vi hoppas på. 

Jag kollar på Flash of genius. Det handlar om snubben som uppfann automatiska vindrutetorkare...?! Bra uppfinning tycker ja. Så slipper man sköta dom manuellt när det regnar lixom. Synd bara att jag inte har såna på min Pårse. Dom måste jag sköta manuellt. Varför? Jo, den är nämligen inte byggd för regn. När det regnar ute så vet man att bilen kommer inte att starta ens. Jag skulle bila till jobbet idag. Nej. Icke. det går ALDRIG när det regnar. Annars går den som en jävla klocka! Någon som kan ställa en diagnos?



PMS vs Galna kosjukan

Den här dagen har jag inte åstadkommit nånting. Jo jag var på AF och lämnade ett papper och frågade vad dom ville att jag skulle göra nu när jag fått jobb över sommaren. Dom visste inte. Jag var där för ett par veckor sen och frågade samma sak. dom visste inte. Dom skulle ta reda på det, men det har tydligen inte gått så bra. Det dom inte vet är om jag ska fortsätta få aktivitetsstöd eller bli utskriven. Dom har aldrig varit med om nåt liknande. En som får JOBB?!?!? Vafan händer nu lixom?!? 
Så jag sa "kan ja inte bara få bli utskriven så ja slipper springa här nå mer?" Då svarade hon tjurigt "Jo, det kan du väl." Men hon skulle höra av sig om ja INTE blev utskriven.... hmm..

Resten av min lediga dag var bara skit. Jag har varit förbannad och sovit, sovit och vart förbannad. Jag kan inte tygla mitt humör. Jag har saker å va arg på, men jag kan väl coola ner mig lite å bara ge fan i det, eller sköta det lite snyggt?!? Nix. Jag ser på p-pillerkartan att det är dags om nån vecka. Kanske är därför? Ja har aldrig förstått va PMS är för nåt. Tydligen kan man bli jävligt lättretlig då, men jag som är ett PMS-monster jämt vet inte riktigt om jag kan skylla på det. Sist jag fick spel så kollade ja på p-pillerkartan å då vare 2-3 veckor tills det var dags... men jag tänkte att det är säkert PMS ändå. Det måste det vara! The truth is; det finns ingen PMS. Det finns bara galna kosjukan.

Den här bilden kommer upp om man googlar på PMS.


Den här bilden kommer upp om man googlar på Galna kosjukan.....?! 


hmm..


The past

Hittade Veronicas gamla skolbok från lågstadiet. På varje bokstav i alfabetet skulle man rita typ 3 olika saker som började på den bostaven och skriva nåt.

Bokstaven Ä.
 "Här är ett äpple en ängel och en APELSIN." 

Bokstaven Y.
"Här är tre yxor."  

Hela boken var hysteriskt rolig. Men det skulle nog inte skadat om hon gått om nån klass.



Sleepless

Lowis sover inte på nätterna. Hon sover inte på dagarna. Hon har inte tid. 
Hon måste jaga och döda strå efter strå från kattgräset. Sånt tar tid.


Kanske skulle ta å diska lite.... imorron..


 


Det värsta med bag-in-boxvin...


Det syns så väl när man druckit för mycket av det.


Young´n wild

Igår fick jag höra att jag var som en 80-årig kärring!! Men vilken 80-årig kärring har knallrosa naglar?? Va?? va??
 



Faaaaaaaaaan!!!!



Nu ska jag STICKA!!! Sticka som i sticka härifrån, inte sticka en tröja!!!
Jag och Målle ska ut å göra stan sen?!

Hej.

GRATTIS SVÄRJE

Igår jobbade jag kväll. Fredagkväll. Det var ganska fullt ös i intervaller, men inte överdrivet. Jag höll iallafall på att svimma av hunger ett tag för jag hade knappt hunnit äta nåt på hela dagen. Det är jobbigt när huvudet snurrar, kroppen börjar förlora motoriken och hjärtat skenar, samtidigt som butiken är full med folk och kön växer. Det som hjälper då är en snickers. Fan va snickers är bra. Man tror att man är nära döden, å så redan efter några tuggor så börjar allting normalisera sig igen. Det funkar inte med nån annan choklad. Det ska va snickers. 


"Hungry? Grab a snickers!"      

Sen kom Malin å hämtade mig och vi besökte mcdonalds, kollade på film och pratade om döds- och livsviktiga saker resten av natten.

Idag är det Svärjes dag! Dä ä ju kul... förutom att systembolaget har stängt..
Vi ska plocka upp Målle å Jojje och fara ut till Rölö för grillning och fotboll.

Mer sol, tack.
HEj.


Imorse när jag skurade golvet klarnade plötsligt allt.

Pippi tecknade ett avtal med djävulen för flera hundra år sedan. I utbyte mot att hon skulle vara hans hantlangare så fick hon obegränsat med pengar, blev starkast i världen och fick evigt liv. Alltså hon skulle aldrig växa upp. För att vara djävulens hantlangare måste man se liten och oskyldig ut. 
När Pippi bjöd Tommy och Annika på piller som man "aldrig skulle bli vuxen av" så visste inte T & A att det egentligen var rohypnol. Pippi var ju redan evigt ung. Hennes sk pappa är inte hennes biologiska pappa. Han är hennes sugardaddy. 



Otäckt.

Jag har twittrat och fejsbookat om det...  och nu måste jag även blogga om Pippi Långstrump. Hon är ett jävla psycho. Hon verkar helt manodepressiv och så klättrar hon på väggar och i tak som en jävla spindel.... som i en skräckfilm. Helt likgiltig till allt och försätter sig i livsfarliga situationer...! Hon flyter runt i en fors, ner för vattenfall, instängd i en tunna och sjunger mormors lilla kråka...!? Tommy och Annika är oxå mentalt störda. Alla tre gör att jag känner ett stort obehag. Speciellt Tommy... och Pippi... och Annika. 



I´m a hardworking woman now.


Samma ställe, samma kunder, nya chefer. 
Det var lite kul att va tebax. Fast det är lite förvirring i kommunikationen mellan... alla! Alla talar olika språk.
Det är mer ordning och reda nu, fast det är total förvirring.... at the same time. 
Nog om det.

Hej.