Julpyntar.


Främmande man i butiken

Den här veckan lämnades Rix i mina händer medan the boss + fru var i Lettland. Det första som hände var att polermaskinen gick sönder. Som vi tar bort repor med. Jobbigt läge, eftersom många brukar skrapa skivorna mot garagegolvet innan dom lämnar tebax dom. Idag tog jag maskinjäveln och åkte och lämnade in den på Eltec. Tänkte att dom skulle få laga den. När jag lyfte bort maskinen från det ställe där den stått i 100 år så hittade jag den här snubben...!? vem är det? Vad gör han där bakom? Det är väl inte Gud? Gud har inte svarta kläder. Det där ä nån annan gubbe!

Super-Mario-Tacos-Kväll

Ikväll var vi i Rölö och åt tacos, spelade nya Super Marios Bros på Wii. Fifaaan va roligt det var!! Hjärtat gick i 200, svetten rann å tårarna sprutade av skratt. Helt galet. Me like this game!

jag misstänker...

...Att det kommer bli New moon-hysteri på jobbet ikväll.

Pensionärspoäng


Jag har startat ett eget pensionsparande.
Jag har börjat prenumerera på Hemmets journal (igen).
Jag läser hellre "Härligt hemma" och "Söndag" istället för "Klick" och "Fredag".
Jag tvekar lite varje morgon; Ska jag kolla på nyhetsmorgon istället för the voice kanske..?!

i-landsproblem

För att kunna kolla på tv och spela poker samtidigt så måste jag ligga på golvet, så långt datasladden räcker. Jag ligger och slänger en suktande blick mot soffan då och då. Den står en meter ifrån mig. Så nära men ändå så långt borta.

Beställer man inget, får man ingenting.

Detta låg i min brevlåda idag och igår.



Mobilkamera

Jag blåtandade över några väl valda bilder från mobilen som jag tänkte berätta om.
Här är Flugan. Han bodde på Rixvideo. Han var den sista överlevande flugan i Köping den här hösten/vintern. Dom sista veckorna i livet var han väldigt hängig. Han anföll mig i panik och bad mig göra slut på honom. Men jag kunde inte. Efter en tid försökte han flyga lågt efter golvet och bli trampad på. Han försökte tillochmed bli dammsugen till döds... som hans fru blev några veckor tidigare. Ingenting funkade. Sista kvällen reagerade han inte ens när jag viftade med foten över honom. Nippe kom och hjälpte mig stänga butiken. "Jag har ett problem, vad ska jag göra?" frågade jag och visade flugan.
"Jag vet inte, man vill ju inte döda honom nu när du blivit kompis med han." svarade nippe. Sen åkte vi hem. Morgonen efter såg jag honom kvar på exakt samma plats på golvet. Men nu låg han ner på sidan... död.
Jag tog den här bilden och skickade till Nippe. "R.I.P Flugan."
Sen kastade jag honom i papperskorgen.

Jag blev lite hungrig en dag och köpte en påse torkad FRUKT?????

De stora frågorna.

  • Finns det liv efter döden?
  • Finns det liv på andra planeter?
  • Vart tar universum slut?
  • Kan man desinficera en bajskorv?