Nervös

Lillefot har gjort sig redo att komma ut. Blir det inatt?

Ångest.

Idag dammsög jag upp en levande fluga på jobbet. Jag hann inte stoppa mig. Sen försökte jag ta ur dammsugarpåsen och släppa ut flugan men den var full med damm och satt fast. Förmodligen dog inte flugan av att bli uppsugen, men den dog garanterat en plågsam död inne i påsen. Är den död än? Kan flugor få panik?

Flåt flugan.


No More Köping


Nu har jag varit Kolsvabo ett par dar. Det är spännande att bo i hus. Det händer nåt oväntat varje dag. Tvättmaskinen har gått sönder, vi har haft översvämning på vinden, idag skulle vi bygga ihop nya diskhon och diskskåpet men det slutade med rörbyte ända ner i källaren. Det gamla avloppsröret var sprucket, så vi fick bila oss i genom golvet, ta bort röret och sätta dit nyinköpta plaströr istället. Å så har vi hällt i betong runtomkring nu.. å det ska väl torka ett par dar antar jag. SEN kan vi lägga golv å sätta dit diskhon.
Det går sakta men säkert framåt. Asbestgolvet och dom andra FYRA lagren med golv är borta från köket nu oxå... så det är väl snart bara att börja uppbyggnaden, typ.

Skönt ändå å bo här. Ännu skönare blir det när man kan ta sig fram utan att klättra över grejer och när man inte behöver ha skor på sig inomhus... och när man får allt på plats så man kan städa ordentligt.


Lämnade in nycklarna till lägenheten igår. NO MORE NYGÅRD!! Som avsked tapetserade vi upp 3 våder mönstertapet UPPOCHNER (nippe) och backade in i en buss på parkeringen (jag). Tapeten lär vi få betala för. Bussen fick inga skador.

Jobba 12 timmar imåra. Det har jag ju ingen lust med. Jag vill ju va hemma å fixa.
Men snart är det ju helg.