v 22


Barbashop

Barbamamma har precis varit å storhandlat kläder... med betoning på STOR.
Vi snackar stora, bekväma, mjuka kläder nu. M, L och herrstorlekar gillar jag bäst.
Jag trängdes oxå med pensionärerna vid reabordet med fotriktiga walkingdojjor.
Fashion - its not for me.
Beach 2010 - I´m NOT coming!

Jorå, visst kan jag måla.


Måla eller tapetsera?


Det är frågan. Men såna här tapeter kan jag inte ha i vardagsrummet.
Jag får förlossningsdepression i förskott. Helst ska dom vara superturkosa.
Då skulle jag bli glad. Eller få ont i huvet...? Kan man måla på tapeten bara?
Fast jag får väl säkert inte inandas målarfärg när jag är tjock?! Tapetsera får jag.

Barbamamma

Det är så jag ser ut och känner mig. Som en formlös, fet klump. Jag kan inte hitta nånting i garderoben som går att stänga eller knäppa längre. Å om det går att stänga ser jag ut som en falukorv. Nej, en fläskkorv!! Va gott det vore förresten. Fläskkorv....

Tack Anita.

Idag fick vi nycklarna. Åkte dit direkt efter jobbet å BADADE i BADKARET! Imorrn flyttar vi. Yeah yeah yeah. Nu; godis, film, sova.

Nähä...

Anita läser uppenbarligen inte min blogg, så jag får väl ringa henne själv då.

Flytta nu?

Nähädu, Anita på Kbab, om du skulle ta å ringa å ge mig nycklarna till lägenheten idag kanske. Jag fryser och måste lägga mig i ett varmt bad!

v 21

Nej. Jag vet inte hur måttbandet kom dit...

Morgonpromenad med Bilbo.


Irritation vid frukostbordet

Jag är så trött på att läsa om kungafamiljen å deras pojk/flickvänner. Varför måste sverige få veta vem dom pippar, hur många cigg dom röker efter kaffet, vart dom parkerar, hur fort dom kör, vart dom åker på semester, vad dom har på sig, hur deras bajs ser ut på morgonen....?! Whyy?
Så jävla löjligt att EN familj i Sverige har sina egna stenåldersregler, och måste bete sig värdigt och blåblodigt å tro att dom måste vara så jävla perfekta. Utvecklingen går framåt, men inte i kungahuset...? Nej det är ju inget hus dom bor i heller... det är ett jävla slott !?

Frosseri

Jag å Nippe gick ner till Ritz å käkade frukost imorse, för vår kaffebryggare är slut.
Det blev ett enda stort jäla frosseri med räkmackor, munkar å wienerbröd....!



v 20

Eller... egentligen är jag i v 20 om två dagar om man ska va petnoga, eftersom dom ändrade förlossningsdatum på ultraljudet. Men jag är säker på att pyret därinne är lite före i utvecklingen, så vi kör på som förut.
Efter v 20 är det bara fullt ös tror jag. Det kommer växa å brista å knaka å braka både här å där från och med nu. Klara färdiga kör!!
(btw, hur fet måste jag bli innan folk slutar fråga om jag ska UT i helgen?)

Idag var det nån dåre som bombhotade skatteverket. Polisen spärrade av 100 meter åt alla håll och utrymde alla lokaler inom det området, utom Rixvideo som ligger precis mittemot?! WTF! Vi fick vara kvar å hålla snutarna med vatten. Jag hade gärna blivit utrymd ett tag i solen...?! Ingen bomb fanns det iaf, å kunderna fick börja strömma in efter en timme eller två.

Dessa filmer ska jag somna ifrån idag.

Svarten & Speedy

Svarten är ihop med grannpojken Speedy. Först trodde jag att Speedy bara var en våldtäktskatt som Svarten egentligen inte ville ha med å göra. Men nu har jag ändrat mig. Hon har bråttom ut till den där pojkjäveln jämt. När hon väl är ute så håller dom sig borta i flera dagar. Ibland ser jag dom och försöker ropa in Svarten, men hennes kille bara morrar åt mig sen springer dom iväg...! Svarten är 10 ÅR gammal och håller på sådär ! Tur att grannen har kastrerat sig nu, för jag kan inte ha en babyexplosion här i höst.

v 19

H*n är extremt lik Nippe i profil redan nu.

Nu ökar man i vikt med ungefär ett halvt kilo i veckan. Jotack, jag märker det. Om jag kan hålla mig till ett halvt kilo i veckan så är jag glad. Då kommer jag ändå ha spräckt den skräckinjagande 70-gränsen på vågen när det är dags att föda. Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle ställa mig på vågen och se siffran 60 heller, men det är precis ordnat. Jag måste sluta äta godis!!!! Men hur ska det gå till? Jag är en gravid kvinna som jobbar i en GODISAFFÄR ffs!! Jag jobbar långa 12-timmarspass, och det är inget ansträngande arbete precis. Saker hade sett helt annorlunda ut om jag tex jobbade i en skosnörefabrik....?! Å det hade sett extremt annorlunda ut om jag jobbade på nautilus ?!