*Fnissar hysteriskt*


Nä.

Dä bidde int nå av mä dä!

Pizzametoden

En grekisk pizza från greken är beställd. Jag tänkte föda inatt och måste äta nåt rejält. Jäjk tryckte ut Oliver 4 dagar innan BF med en rapido special. Det blir ingen traditionell "färdknäpp" här inte. Jag ska driva ut den med pizza!! Om jag inte bloggar imorgon så vet ni att det funkar.

Oliver was here

Jag var barnvakt idag. Fick honom att somna relativt lätt. *stolt*



När han vaknade efter nån timme ville han kolla på tv med min mage som huvudkudde. Sen var det matdags. Lasagne och banan. Det resulterade i bajsfest och dusch.


I Love hoj!

Jag brukar inte skicka fjantiga gulligullsms till nippe. Om jag skickar nåt så står det oftast; "Men svara då!!?!" eller "Köp glass!" eller nåt sånt. Men idag fick jag ett infall och skickade iväg ett spontant lovemessage, för å liva upp hans kväll på jobbet!? Tyvärr gillar inte min iphone engelska ord, så ibland byter den bara ut ordet mot nåt annat, utan att jag märker det. Jag skrev; Love you!

"Love hoj!" blev det.
Hoppas han blev glad...

v 39

v 39. Thats just crazy!
Mitt kroppsspråk börjar mer och mer likna en 90-årings.
Jag tycker h*n kan komma idag.

Ultraljud

Rocky is fine. Huvudet är ordentligt fixerat och h*n ligger som man ska. Det är en liten lättviktare som kommer väga typ 3300 gram om h*n kommer på beräknat datum om 2 veckor. Dä låter bra tycker jag.

17 dagar kvar, eller inte.

Igår var det Kolsvanatta för tjugofemte gången. Det är lika gammalt som moi! Dvs i sina bästa år. Synd att det är "nedläggningshotat". Jag deltog icke i festligheterna igår. Jag var hundvakt, lite chaufför och satt hos P & L och käkade lasagne och chips.

Imorron är det doktorbesök och ultrasound i västerås. Speeenande!! Hoppas h*n ligger rätt och att alla armar och ben sitter där dom ska....! Jag är bra sugen på att ta reda på könet, men neeej. Jag får hålla ut till onsdag. Jag tänkte nämligen föda då...! Passar bra. Nippe är ledig och jag är klar med alla bestyr.

Jag är hungrig. Hela tiden. Bakade en kladdig kladdkaka för en stund sen för jag var så sugen på choklad. Det var som att äta smet.
Nu struntar jag i vad jag äter å hur mycket jag går upp i vikt. För nu ser jag ljuset i tunneln, och jag kan snart börja banta. Nu bläddrar jag automatiskt rakt förbi "mammatälten" i H&M-katalogen och siktar in mig på dom vanliga kläderna, som en vanlig människa. Å min macka med brieost och salami + glas rödvin är bara runt hörnet. I can smell it !!


Oliver & Jäjk var här idag.


Dumihuvet

Jag fattar inte hur jag får i simkortet i iphonen. Jag fattar inte när jag ska använda kopplingen när jag kör bil. Jag glömmer att jag har glömt att ge katten piller varje dag. Jag kan inte hålla reda på det längre. Jag köpte en almanacka som jag ska göra kryss i morgon och kväll när jag gett henne piller, men jag glömmer att kryssa, så det hjälper inte ett jävla dugg. Jag glömmer att ta mina egna piller oxå. Förut tog jag iaf järntabletterna, men nu glömmer jag dom med.

v 38

Så. Nu är den färdigbakad. Välkommen ut!
Va hos BM idag. Magen hade växt 2 cm till. Hjärtslagen var på 145. Mitt blodtryck 120/75.
Bebisen var fixerad men barnmorskan var inte helt 100 på vad som var upp och vad som var ner. Antagligen är huvudet långt nersjunket å så ligger den å putar med rumpan uppåt, och fötterna bakåt?! Jag ska till specialistmödravården på måndag så hon skulle ringa å fixa ett ultraljud åt oss när vi ändå är där. Gräjt!

Imorrn är det föräldraträff halva dagen.

Jag känner att jag måste förtydliga mig...

Nu är priset uppe i 5 675 000 på Frekevägen.

Samtidigt, på Törunda gård 1 utanför västerås...
Nyrenoverad herrgård med inomhuspool, gym, relax, flera badrum, 10 rum, 5425kvadratmeter insynskyddad tomt mm. 5 750 000 kr.




Frekevägen, Djursholm

Det här huset har jag varit på visning på, tror mäklaren som sms:ar mig varje dag och berättar hur det går i budgivningen..!? Nu är det uppe i  5 600 000 !!!!! Hur fan kan man lägga 5,6 miljoner på det här?? 4 rum. Renoveringsbehov, liten gård, grannar tätt inpå, finns inte ens ett badkar... å inte nog med det, idag fick jag sms om att det var asbest i källaren oxå...! Jisses! Om det här huset låg i kolsva skulle det nog starta på max 600 000 eller nåt?!
För 5 600 000 bör man få nån slags nyrenoverad herrgård med jättestor sjötomt, relaxavdelning, pool, lite skog och massa uthus....?!
Asså.. hur kan man först å främst ens ha råd med 5,6 miljoner?? Och HUR kan man isåfall vilja spendera dom på den HÄR kojan?? Sen ska man renovera skiten för x antal pengar oxå. Jag förstår inte...

Waiting

Jag vill gärna föda nu, men samtidigt vill jag vänta minst en vecka.
Synd att jag inte har nån talan då.
H*n kommer när h*n kommer.
Bara å gilla läget.

Dinner

Det blev stuvade makaroner och grisflott.

Pimp my phone.

Den ska bli fin min iphone.

Igår var det kräftskiva. Extra livat när man är nykter. Hörseln är ju lite bättre då. Jag längtar INTE efter alkohol. Usch. Orka va full. Orka va bakfull.
Jag är astrött idag. Vad blir det för mat? Pizza? Nä.

Är jordgubbarnas tid förbi nu?

Nu så...

... har jag beställt en iphone.
TjoHooOoo!!



v 37

36 hela veckor + 0. Det är alltså 4 veckor kvar om jag föder på the day. Men det låter så jäkla länge. Jag drar alltid bort nån vecka när nån frågar. Det känns bättre då.
max 3 veckor kvar då...

Inatt somnade jag rätt så fort, mådde kanon. Men vaknade sen av världens jävla överhettning och halsbränna. Jag öppnade fönstret och fick somna om sittandes. Lite senare stod jag på alla 4 på vardagsrumsgolvet som en idiot och ropade "ajajajajaj". Jag var uppe å gick och fick typ kramp i ljumskjäveln och kunde inte ta ett steg. Det är en liten "krämpa" jag har fått nu. Det hugger till i ljumskarna så jag har lust att rasa ihop. Det händer ofta när jag sitter på toa oxå. Då kan folk höra ett svagt "ajajajajaj" där inifrån. Det är bara jag som håller bara på att ramla av toalettstolen! Annars är det faktiskt rätt så lungt med krämpor hittills. (Det där kommer jag få ångra att jag skrev...)

Magen har intagit formen av en mumin-nos. Väldigt utstående och lite fyrkantig.

Fästinginvasion.

Idag när jag käkade frukost så KRÖP DET EN FÄSTING PÅ MIN ARM!!!!!!!!!  Jag skrek ett dödsskrik och kastade iväg den. Sen var jag ju tvungen att leta efter den så jag kunde förgöra den. Hur många fästingar krälar det runt här hemma egentligen? Jag kan inte vara säker nånstans....!?

Vi har vart i malingsbo idag. Åkte dit en sväng å fikade med Pia å Rickard. Bilbo sprang lös och samlade ihop fler fästingar. Åkte förbi överskott i baggbron på vägen dit OCH tillbaka. Brände 500 spänn. 250 kr småjox och 250 kr babybjörn mjuklift! En lila! Mycket praktisk pryl. När ungen blir större kan man ta ur botten å göra den till nån slags åkpåse till sittvagnen. Skitbra.

Nu har vi käkat makaroner, gräddsås, svamp å köttbullar. Så in i helvete jävla fint satt det. Fast det var köpt svamp. Jag kommer aldrig gå in i en skog mer efter den här fästinginvasionen.

CHOKLA´

Rocky ligger å krafsar på höftbenet?! Det känns lite obehagligt...!
Försökte göra nåt annat idag än att skörda och så frön på Farmville, så vi åkte ut å letade svamp...! Hittade vi nån? Nej. Så vi åkte hem och skördade vidare. Bilbo fick iaf ett jäkla motionspass + en fästing bland mossa och grenar.

Nu fick jag Nippe att baka kladdkaka. Jag sitter i soffan och dirigerar honom i genom det hela. Jag var egentligen sugen på toblerone med vit choklad men det är lite för höga krav kl 23:24 i Kolsva. Huvudsaken dä ä choklaaa´.

Rocky the kid.

Inatt drömde jag att jag var på ultraljud, för jag skulle kolla hur mycket ungen vägde. Den vägde bara 900 gram?! När vi ändå var där så kollade vi könet, och det var en snopp ! Tänkte; "shit, har ju inte kommit på nåt pojknamn än!". Sen fick jag se honom 18 år fram i tiden (det var ett väldigt avancerat ultraljud...?!). Då såg jag honom bakifrån i en korridor på en skola i Västerås. Han hade slitna jeans, t-shirt och långt krulligt hår som en hårdrockare. Knarkade gjorde han oxå. Sen fick jag se honom i ett kök med kockutstyrsel (YeS!). Då såg jag hans ansikte lite snabbt. Han var lik nippe på ögonen och näsan, men han hade min käft...?!
Jag fick inte veta vad han hette, men jag föreslog för nippe att vi skulle döpa honom till Rocky !!!

Cooking!

Det blir björnbärspaj med vaniljsås till förrätt och meatloaf med ris till varmrätt.
Och sen björnbärspaj igen till efterrätt... om man vill.. och om det finns nå kvar?!

Jag är ovanligt hurtig idag. Den här extra köksenergin kommer nog av att jag nu har en diskmaskin, och slipper stå å diska för hand. Jag kan kladda ner hur många kastruller å bunkar som helst utan att behöva tänka på konsekvenserna.

beställt från minimundus.se

Sovpåse, bb-luva och vantar.
Å så beställde jag ett paket med amningstopp, amningsinlägg av ylle(?) och olivtvål.
Ekologiskt och bra alltihop.

v 36 (imorgon)

Var hos BM idag. Bäbisens huvud låg neråt och verkade typ fixerat. Jaho!!
Hjärtslagen var runt 150 (= tjej?). Magen var 34 cm. (Växt 2 cm sen sist.) Mitt blodtryck var 130/70. Blodproven var bra. Min vikt var 70,4 kg. Har gått upp 13 kg sen inskrivningen. Det var väl rimligt. Pratade om förlossningen och fick lite telefonnummer och sånt.

BB-väskorna är snart färdigpackade. Jag tror vi köpt allt nödvändigt. Idag ska jag nog städa barnrummet och bädda sängen å sånt. Sen är jag ready to rumble!?
Eller... den kan väl få ligga nån vecka till då kanske.