MAT!

Idag har jag vart på Cheapy å köpt mig en ytterdörr för 1500 spänn. Halva priset. Det var ju ett jävla klipp tyckte jag. Å så när jag ändå var där köpte jag 10 liter latexfärg som ja ska måla med i källarn. Ska bli skönt med en ny dörr. Den vi har nu är fucking useless. Drar kallt och så. 
Va hemma hos Pia Å Lasse å hälsade på sen. Fick kvällsmat och fika. Sen åkte Nippe till jobbet å jag åkte till Rölö. Fick kvällsmat och fika - Igen. Jag var en riktig jävla snyltgäst idag kan man säga. Nu är min mage sprängfylld och jag kan knappt röra mig. 
 När jag kom fram till Rölö "la" jag min mobil i snön. Den gick sönder. Direkt! Måste köpa en ny alltså. Fifan.
Nu ska jag kolla klart på Julie & Julia. Den var ganska skön den filmen. Om man bortser från Meryl streep som har jävligt irriterande röst. Men den handlar om mat. Å det tycker jag ju om. Det ligger mig varmt om hjärtat, och runt midjan.

GULD!

Jag sa igår att jag trodde Sverige skulle vinna finalen, men att det skulle bli jääävligt jämnt å spännande. Å det stämde ju! Det blev 6-6 så dom var tvungna å köra en extraomgång. 
Jag somnade ifrån slutet, men jag vaknade upp 6 i morse å såg en genomgång. TJOHO!!
 

Skendräktig?

Sitter och läser om olika missfallstyper. En lurig jävel är "missed abortion". Fostret kan leva för fullt ena veckan och sen bara dö eller lösas upp som en brustablett. Men det kommer inte ut så man märker inget. Å kroppen fortsätter tro att den är gravid, å magen kan fortsätta växa å allt. Sen när man ska på ultraljud så hittar man ingenting. Poff borta. Så är det säkert med mig. Jag har ju knappt haft nå symptom. Å när jag har vart hos barnmorskan så har dom inte kollat hjärtljud å sånt som alla andra verkar få göra. Jag trodde jag skulle få göra det i onsdags, men nähädå.
Det står oxå att man kan känna livmodern nedanför naveln nu, som en mjukboll. Dä kan fan inte jag. Ingen boll här inte. Bara fläsk.

Frukost: Grötsörja och kaffe.


I min mage just nu...

En helnöjd punkare med 6 tår och 0 fingrar? Jag har inte knarkat, jag lovar. Jag har inte ens sprayat med Otrivin comp fast jag verkligen, verkligen behövde en dos igår. Ni vet mirakelsprayen som tar bort både nästäppa å rinnsnuva. Den får inte jag använda!!!

Sånt här sitter jag å googlar om dagarna;

- Gravid makrill - gravid fetaost - gravid mozzarella - gravid hårfärg - gravid Otrivin comp.. osv osv.

Det roliga är att vad jag än ska googla så kommer det upp som förslag efter bara några bokstäver. Det betyder att det är vanliga googlesökningar?

Min mage är bautastor. Antingen så beror det på att jag har TRE punkare i magen, eller så kan det bero på att jag har ätit konstant i 3 månader utan att röra på mig det minsta. Hmm.


Det här är inget vanligt äpple...

Det här är det största äpple jag sett.
Igårkväll blev jag äppelsugen och gav nippe en hundring att handla äpplen och äppeljuice å äppelgrejer för. Han kom hem med päronfestisar(!). Det var det närmsta äpple dom hade på Kukåtta som hade öppet då. Men idag har han handlat äpplen så jävla stora att man tror att det är ett skämt. Man orkar typ äta ett halvt, sen blir man mätt och uttråkad.

Detektiver....

...är dom enda som VET nåt.

Insnöad.

Jag vill ha sol, torra vägar och fågelkvitter!!

14 februari

Idag hände en del spektakulära saker.
  • Jag var i BADHUSET !!!! Ombytt å allt. Simmade och bastade.
  • Vann på 4 trisslotter av 6 !!!  50 kr på varje!
  • Jag började sticka. Det ska bli ett överkast. Eller en filt. Eller en halsduk. Eller en grytlapp.
Jag har gjort ett superfancy hårband oxå - Fått blommor av nippe - Hängt upp fransgardiner.
Å så har vi vart på kalas hos Falkarna. And then Rölö visited.

I´ve made some kickass stewed makaronies.


Skandal

Dom har gjort om på bloggen ser jag. Det va ett tag sen jag bloggade. Nu har jag nåt jätteviktigt att berätta. Det har jag inte haft tidigare.
Jag har betalat för 16 nr av Hemmets journal och inte fått en enda tidning. Alla har blivit skickade till min gamla adress på nygård. För tidningen delas ut på morgonen, å då funkar inte eftersändningen. ÖÖH!? Jag känner mig lurad på konfekten så att säga. Jag skulle få 6 nr som kompensation. Då ligger jag bara 10 minus då. FUCK U HEMMETS JÄVLA KUKJOURNAL!!! *Välter köksbordet och kastar stolen i väggen*

Appropå hemmets journal så ska jag köpa stickpinnar och garn imorgon. Jag ska börja sticka. Det är ju roligt?!
Måste bara uppdatera mina kunskaper lite.

Jag gör såna här streck när jag ska byta samtalsämne, för annars blir allt bara ihopskrivet i en enda röra. Hur många rader jag än hoppar med enterknappen. Iaf så ser det ut så ur min macsynvinkel. Jag vet inte hur folk med PC ser min blogg. Allt blir helt mupp med mac. Ser ni mig överhuvudtaget? hallåå?

Vet ni vad det konstigaste är? Min HJ har hamnat i typ "Achmabdullahs" postlåda i 16 veckor utan att utdelaren reagerat på att det faktiskt står Bergman på tidningen. Å det värsta är att dom kanske inte ens kan svenska i den familjen. Dom kan inte göra korsorden. 20 sidor korsord i varje nummer har blivit bortkastade. Dom lagar inte recepten, för dom äter inte sånt. Dom kan inte läsa artiklarna eller mycket nöje-sidorna. Thats just so sad.