v 31

vikt: 1800 gram
längd 40 cm.

Grattis Nippe!


earthmen

Jag har ätit jordgubbar varje dag sen mitt jordgubbsinlägg.
Svenska gubbar e äckliga. I like germans best...!

Firade midsommarafton i Malingsbo.
Vi byggde en stång och åt massa mat å gubbar å grejer.
Tog lite bilder, men dom är fast i kameran. Var är min sladd?

Idag tog jag årets första pooldopp i Rölö. Det var kallt.
Vi grillade och åt jordgubbar. Det var gott.

Jag vill hälsa hudbristning nr 1 välkommen. Fortsättning följer...?

Nu ska jag duscha bort kloret, och sen ska vi kolla på Sherlock holmes.
Åhej.

v 30


Jag måste ha jordgubbar!



klagosång

Klockan 20:30 gick jag å la mig i sängen. Orkar inte va uppe(i soffan) längre. Nu ska jag sova till och från hela natten. Jag sover en hel del. Har inte gjort så mycket annat i helgen. Jag är i nån slags dvala. Trötthetsdvala. Undrar när jag ska kvickna till. Inte ens frukost kan locka upp mig på morgonen när jag är i dvala. Ont i huvet har jag idag oxå. Jag skulle ta en kvällspromenad men var tvungen att vända pga akut illamående. Det beror nog på godiset jag åt innan, men ändå. Jag mår fan fysiskt dåligt av godis. Det känns som jag blir bakfull av det. No more candy! Gnajt.

Testing testing.

Kissarna såg att jag glömt dörren till barnkammaren öppen och tänkte passa på att ta det säkra före det osäkra och testsova den här sängen innan barnet kommer. Å jorå, den verkar faktiskt hålla. Och bekväm var den. Å hundsäker framförallt.
Jag ska tvätta alltihop när det börjar dra ihop sig. Madrassöverdrag, sängkläder, alla kläder osv..! Så dom kan gott få ligga där å håra av sig en stund då.

Slöhet

Här sitter jag å stoppar i mig knäckebröd efter knäckebröd...! Dricker te istället för kaffe. Mycket bättre. Jag kan knappt dricka kaffe längre. Jag sov bort tvättiden idag... fast jag vaknade flera ggr och kunde gått upp å slängt i ett par maskiner åtminstone. Orkade inte ta nån promenad heller. Borde börja skriva på mitt fantastiska CV som jag ska ha klart till nästa vecka. Men jag orkar inte. Jag är inte speciellt trött. Bara jävligt slö. Ute känns det typ som höst. Men det gör inget. Back to bed. Bye.

Pillertrill

Det man inte får i sig tillräckligt av i kosten får man ta i pillerform.

Färskpotatis å sill.

Dä ä gott dä!

Heaven on earth...

..ligger i Hallstahammar.
Det är en jättestor möbelaffär med himmelskt billiga möbler och prylar. Det är röda halva priset-  och halva reaprisetlappar överallt. Jag vill köpa ett hus bara så att jag kan fylla det med möbler från möbeloutlet.
Jag tror jag är kär i en affär♥

v 29

(eh?)
Förstår ni att nästa vecka är det kanske max 10 veckor kvar???
Från vecka 30 börjar man ju räkna neråt. Det är ju slutspurten.
Jag längtar.... med skräckblandad förtjusning...

Monday

Vaknade i min skönaste skönhetssömn av väckarklockan i morse. Det var CV-seminarium på arbetsförmedlingen. *Tjohoo*. Jag kom iväg sent och körde som en dåre in till stan. Eller... 10 km för fort kanske.... Vilket ändå är rätt hastighet, eftersom mätaren i bilen tydligen visar 10 km för lite..!? Jaja. Jag kom i väg sent och körde i rätt hastighet in till stan. För sent kom jag iallafall, som vanligt.

Det var slut efter en timme (tackochlov). Då åkte jag hem till Jäjk och Olle. Fick mat och kaffe. Vägde mig, i vanlig ordning, eftersom jag inte har nån våg hemma. Vägde 66,8 kg efter maten. Yeah.

Sen har jag sovit och tvättat och varit ute å gått.
Min promenad blev ganska obehaglig. Jag blev förföljd av en psykopatunge ända från porten. Genom Kolsva cyklade hon sakta sakta 3 meter efter mig. Bytte jag sida på vägen bytte hon sida. Stannade Bilbo å sket så stannade hon oxå och sket. (Nä, okej det gjorde hon inte. Men hon stannade). Gick jag där en cykel inte kan åka så åkte hon runt å snart var hon bakom mig igen. Något irriterande. Jag var tvungen att gå hem till P & L för att skaka av mig henne. Det funkade. Sen fick jag fortsätta ifred. Jävla unge. Skaffa facebook å förfölj människor som normalt folk för fan!?

I just pimped my sunday


87 dagar kvar till BF

Är man nå manisk när man är gravid då? Min hjärna kretsar inte kring nånting annat. Jag är i en bäbisbubbla. Det kanske ser ut som att jag kollar på tv, men jag sitter typ å planerar vilken färg det ska vara på spjälskyddet. Jag googlar spjälskydd ett par-tre gånger om dagen. Jag kollar IKEA, Blocket och tradera 10 ggr om dagen. Vad ska jag ha för gardiner, madrass, sängkläder? Inte bara barngrejer måste fixas. Jag måste tapetsera om köket och köpa nytt köksbord. Jag måste fixa lampor överallt. Nya hallmöbler, sovrumsmöbler...! Jag har oxå kollat ut allt jag ska köpa till badrummet. Det ska vara "färdigt" och fint överallt. Jag är bokstavligen en skata som bygger bo.


Dom "stora" grejerna är på plats.



food and fynd

Ikväll har jag vart i Rölö å käkat grillad kyckling, potatissallad, jordgubbar, melon, äppelpaj å vaniljsås. Jah! Det satt fint. Sen gick vi en halvlång promenad. För exakt en vecka sen när jag var där vägde jag 64,8. Idag när jag kom dit visade vågen 65,8... och när jag åkte därifrån 66,8!!! Går det inte lite väl fort uppåt?

Imorrn ska vi åka och shoppa barnmöbler. Jag vill ha Leksvikserien från IKEA, men jag vill inte betala för den. Idag hittade jag alltihop på blocket för 1300:- ! AouW!! Bara garderoben kostar 2000:- annars. Fan va skönt!! Jag älskar att fynda!

Nu startar vecka 28

Korven väger ca 1200 gram.
Igår var vi på föräldragrupp. Pratade om krämpor, rökning, knipövningar och om att föda för tidigt, medmera.

fetto

Jag stoppar i mig både nyttiga och onyttiga saker om dagarna (precis som förut). Skillnaden nu är att jag kan inte bränna bort några kalorier... för jag börjar bli för fet och orörlig. Promenaderna blir kortare och kortare. Allt nyttigt jag stoppar i mig tar Korven direkt (som h*n ska). Pizzan och godiset får jag behålla själv däremot. Det läggs direkt på fettlagret som kroppen håller på å bygga upp i tron om att det kanske blir hårda tider och svält snart ?!
Jag kanske måste sluta stoppa i mig onyttiga saker helt enkelt. Från och med nu... eller imorgon så börjar jag. Sallad istället för pizza. Frukt å bär istället för godis.

Idag hyrde vi "vägen".

Kul film. Nä. Deprimerande rakt i genom. Misär och bara misär. Eller den var väl bra å intressant å spännande å säkert sorglig, men jag är verkligen inte på humör för såna filmer nu. Jag vill se IQ-befriade filmer som Göta kanal, som ger mig en och en halv timmes sysselsättning och lämnar mig sedan totalt oberörd. Förut var det precis tvärtom. Imorgon får det bli "its complicated". Det är nog en riktig typisk, överdriven, förutsägbar "komedi". Thats how I like it theese days.

Roouulig reklaam


Fredagkväll


Godis i stora lass och göta kanal 3 (video-utbudet på kolsva handel är inte det bästa). Tacka Nippe för godiset. Jag tänkte vara duktig och å gå i genom affärn utan en enda godisbit. Jag började bra å köpte fruktdryck och kiwisar å sånt, men nippe började ösa i glass, godispåsar å choklad dom sista metrarna!
"För att jag inte skulle gnälla sen."
Yeah right, skyller sina egna begär på mig, en stackars oskyldig gravid kvinna!?

Frukost på ballen

Det är inte så varmt som man kan tro i skuggan på balkongen. Jag måste packa ner mig under en filt.

Stora pakethämtardagen.


Tre paket har jag hämtat ut idag. Det är rena rama julafton. Böcker från cdon, lite mammakläder från tradera och en nalleoverall till gustafskorven som jag fick från nån föräldratidning som jag tror jag prenumererar på..?! Jag fick välja mellan en filt och en bok om sjukdomar, jag fick en overall!? Men det var bättre.
Jag tänkte att jag måste börja träna lite nu i v 27...?! Kan ju va bra å ha ett par ryggmuskler å sånt där sen.
Å så köpte jag choklad, äntligen.

v 27

Vikt; som en hel ring gustafskorv.
Tänk dig att ha en gustafskorv som ligger å sparkas å trycker på pissblåsan hela dagarna...! Nä, ibland sover den faktiskt oxå..! Jag borde inte klaga än. Den här korven ska ju bli 3-4 ggr tyngre.

Arbetslös och energilös

Nu när jag har jobbat färdigt på rixvideo så börjar viljan att kolla på film komma tillbaka. Jag spydde på film där ett tag. Det fanns INGEN jag hade lust att se. Vem vill ta med sig jobbet hem lixom? ! Men nu vill jag se ALLA.

Var på arbetsförmedlingen idag. Dom sa att jag måste söka massa jobb. "Du kan ju ta ett sommarvik!?" Yeah right. Vem vill ha en gravid flodkossa med ont i ryggen och ett jävla humör över sommarn? Ska jag sitta i kassan på ICA tredje trimestern å svettas å ha foglossning å förvärkar å vara förbannad och deprimerad?! No thanks!

Jag kan knappt gå promenader längre. Jag får ont på nya ställen hela tiden. Trött är jag oxå. Konstant. Jag har bara sovit i flera dagar känns det som. Igår sov jag hela eftermiddagen, kvällen och natten. Ändå är jag trött idag. Har ingen lust att vara uppe å göra saker. Ingen motivation.
Nu ska jag äta en ugnspizza. DET har jag iaf motivation till! Det roligaste i livet är att äta. Sen ska jag stänga in mig i sovrummet å dra ner persiennerna för idag.  Hej.