Bloggtorka

Jag har bloggat febrilt sen februari 2007 !! Aldrig har jag haft såhär långa uppehåll som nu. Har ingen lust å blogga längre. Dags att lägga ner kanske. Det vore nog på tiden. Skulle vilja spara alla inlägg och sen ta bort bloggen. Men då måste man ju sitta å kopiera ett i taget verkar det som?! Det står så mycket skit och det är väl inget å spara egentligen, men det är väldigt praktiskt när man måste kolla upp saker bakåt i tiden. Vilken datum eller vilket år en viss händelse ägde rum osv. Ja, vi får se. Hej!

Den här alltså...


Vera i tapetdjungel på bauhaus. Hon valde ...

img_4213 (MMS)

Vera i tapetdjungel på bauhaus. Hon valde dessa tapeter till lilla hallen. Jaha... Då är det bara att lyda. Hur flummiga dom än må vara.


Gammal jämförelse som förtjänar att upprepas.

Nippe eller nerknarkad John Black i Våra bästa år?
 
 
 
 

Nerknarkad John Black i Våra bästa år eller Nippe?


Rotar i gamla inlägg. Egentligen borde man publicera ALLA utkast man skrivit genom åren. Alltså alla inlägg som man skrev och aldrig publicerade. Så spääänande?! Or not.

Vera 6 månader idag!

 

Lycka är att få dreggla ner tv-dosan.


Britney, Bråding, Bergman ?


Det började med att jag var så jäkla missnöjd med mitt ris till hår. Jag har behövt klippa mig länge, men det har bara inte blivit gjort! Nu när jag satt hemma å hade tråkigt en fredagkväll tänkte jag att eftersom vi har dubbla hyror och måste snåla så kanske jag kan ta saxen i egna händer?! Hur svårt kan det vara? Jag kollade en video på youtube och tänkte "piece of cake". Första klippningen blev faktiskt ingen katastrof. Jag slutade i tid, och om håret fladdrade i vinden så skulle ingen se att det var lite hackigt?!
Men kanske jag skulle ta å klippa mig liiiite kortare bara?! Ja, jag körde på. Det gick inte riktigt lika "bra" som första gången. Det gick åt helvete. Då kom jag på en briljant idé: JAG jämnar väl till det bara?! Jag - som precis alldeles nyss klippte helt åt helvete. Blev det jämnt?? Nej. Det blev inte jämnt. Inte ett dugg. Blev det kortare? Ja, det blev åt helvete mycket kortare!! Det enda som återstår nu är väl att göra en Britney/Bråding?!