Gott, tyckte katten om köttfärssåsen.


*ler*

Jag hatar folk som skriver: *ler*. Eller jag hatar väl inte folket som skriver... ja hatar själva gärningen. Det ser så jävla irriterande ut. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som stör så jävligt. Jag får upp en bild av att personen är en tönt som sitter å ler med huvudet på sne....   äh... ja vet inte... måste den typ skriva att "nu va jag lite knasig så jag sitter här å leer åt mig själv...."
 
äh... nej...  skitsamma...

Imorgon ska jag på 2 kalas...  i gisslarbo och malingsbo.

Jag tror jag måste bli full snart. Jag kommer inte ihåg när jag var det sist. Kan det vart midsommar??? Ja tror det....
det verkar så när man kollar tillbaka i bloggen. Fyfan...  jag känner inte igen mig själv längre! VEM ÄR JAG????

Nämen... iallafall.... jag börjar bli gammal. Ska ju flytta till hus å allt. Får ålderskris.....*ler* <----- *spyr*

(Vafan hände med texten??)

nu ska jag väl lägga mig å kolla på film å äta mina obligatoriska nattklubbor. Jag köper alltid med mig 3 klubbor hem som jag smaskar på till filmen... 2 st djungelvrålklubbor och 1 zooklubba. Djungelvrålen är godast. Längst in i dom är det massa salt eller nåt. Vet ni hur goda dom är? Dom är jättegoda.

Godnatt.




Här händer inte mycket...

Jag jobbar och renoverar och jobbar och renoverar. Det är det enda jag gör. 
Kolla själv; 
http://argasnickaren.blogg.se

House

Nu ska jag åka till Kolsva, köpa sallad, sätta mig i solen på GÅRDEN till mitt HUS som jag ska bo i. Yeah, you heard me!

Sen ska jag röja och riva, klippa gräs och kanske slipa lite.

Yah.

sömnproblem

Dagen har jag tillbringat på jobbet. 12 timmar. Samma sak imorgon. Ska höpp i säng snart å fösöka somna tidigt. Inatt kunde jag inte sova alls. Mina pets levde rövare kan man säga. Det var fullt ös på dom hela natten. Jävligt drygt. Sen blev jag inte överlycklig heller när dom började klippa gräset utanför sovrumsfönstret 7 PÅ MORGONEN!! Vafan är det för fel på folk??

Vissa nätter vaknar jag med ett ryck hela tiden. Nu tror jag att jag kommit fram till att det är för att jag är smått uttorkad. Det händer ofta efter hårda fyllor tillexempel. Dricker man mineralvatten blir det ännu värre. Rent vatten ska man dricka. Joråsåatte....  gonatt då.



Fasta dag 2.

Jag fastade i en och en halv dag... sen började jag göra lite ändringar. Jag är trött på juice och vatten!! Nu har jag bestämt att jag fan får äta grönsakssoppa å frukt oxå. Jag ska ju jobba imorron. Kan ju inte ligga ihopkrupen, inrullad i en filt och sova på golvet bakom kassan lixom. Det går inte. Så illa kanske det inte skulle bli, men jag kan ju inte chansa. Det är bättre å totalfasta när man är ledig flera dagar tror jag bestämt.

Fasta dag 1.


Magen är tömd. Nu börjar ja min tre-dagars-fasta... igen.


Den här gången ska jag fullfölja...

Grattis Lillefot...

...som fyller minus 10 veckor idag.



Filmer ja sett på sistone. Skala 1-5


  

Äsch. Så mycke menlösa filmer som görs. Här är några filmer som jag sett som jag önskat direkt efteråt att jag hade haft osedd, bara för att jag skulle kunna se den igen på nytt. 



Katchjiiiiing!

Nu har jag fått värstingschemat. 46,5 timmar i veckan blir det som det ser ut nu. Det betyder att jag kommer få en bra TVÅsiffrig lön hädanefter. För er kanske det är helt normalt, men för mig är det som att bli ekonomiskt oberoende. Jag är van å få 4-5000 lixom. Va i helvete ska jag köpa för alla pengar??  



Dreamsofa

Jag längtar efter min soffa. Det är en sån här, fast svartbrun typ. Den är så jävla mjuk å stor å najs. Vi fick med en "bricka" som man sätter på armstödet, som man kan ställa ölen på. Denna härliga soffa och en platt-tv. Det är allt jag ska ha i mitt nästa vardagsrum. Okej, ett litet bord oxå då... å en tvbänk som jag kan ställa min framtida blurayspelare på. Där kommer jag sen att ligga. Mycket och länge.


Nu har vi en uråldrig gammal kökssoffa i trä i vardagsrummet. Det är inte så jävla mysigt ska ni veta. Man sitter inte framför tv:n längre än nödvändigt. Den ska bli en fet sänggavel i nästa lägenhet. Men var är min nästa lägenhet?? Det är den stora frågan. Det står emellan västerås och kolsva. Det är ju nässstan samma sak, så det spelar inte så stor roll. Puben i Kolsva har ju öppnat nu så...!  Jag måste ju ha nära till mitt mosterbarn oxå. Flyttar ja till västerås så kommer jag aldrig kunna träffa ungen, för jag törs inte köra bil i v-ås eller på motorvägen...?! I köping ska jag INTE bo iaf. SÅ mycket tror jag att jag vet. 

Ni kommer aldrig...

...se mig sitta i publiken och sjunga glatt i allsångpåskansenmicrofonen på tv. Ever!

Kalasdag

Idag har jag köpt en FETINGsoffa. Var in på möbelhuset å skulle kolla efter solsängar, å där stod han, jumbosoffan med 40% rabatt. Men jag får inte använda den förrän om 2 månader, när vi har flyttat till lägenhet med DÖRR till vardagsrummet. Ingen katt får komma i närheten av den där.

Kalasat i Rölö idag. Jäjk fyllde 28 igår! 
Jag kände "Lillefot"  röra sig i magen!!! Helt crazy. Han/hon bara ligger därinne å sprattlar å har sig. Svårt att tänka sig. Cirka 10 veckors gräddningstid kvar nu.

När vi åkte hem var jag tvungen att väja för typ 198 grodor. Dom var överallt.

Imorgon ska jag jobba HEEELA dagen. Det är mitt nya kall, tror dom. Fredagkvällar och hela lördagar, forever and ever. Det går inte. Det måste dom väl förstå?! Hur ska ja palla en HEL lördag? lördagar är kaos. BLÄ!!!!!!