Rolig helg.

Grisfest har det varit. På fredagen blev det öltält och en jäkla massa shejkande. Lördagnatten tillbringades till viss del i en lekpark där vi körde wipe-out. Det resulterade i skrapsår och borttappad kamera!! Fan, jag hade precis hittat laddaren till den... efter x antal månader. Så tappar jag bort den direkt..... full med bilder. Vill ha tillbaka!!! 
Rajjen och Majk åkte hemåt igen. Hoppas jag kan åka upp dit i sommar. Saknar dom redan. Come Back!!! Å här kommer massa roliga bilder från helgen.... NOT!!!!!! 

Full house.

Två tåg har jag stått å väntat in på stationen idag. Ett kom Rejne å Mikee med, och med nästa kom Rickard. Nu är det "fullt hus" här, till skillnad från igår och alla andra dagar när det var tomt i alla rum utom det jag satt i. Vi har varit å shoppat mat och kläder, ätit Tacos och länsat Moas lägenhet. Jag fick massa fina prylar å möbler. Tack tack. Frånochmed imorgon är det party. Party Like It´s 2007!!!



Imorrn kommer världens bästa jämtlands-stårsch!!


S.O.S

Ni vet sådär som man skäms när man måste ringa ett AKUT-nummer, fast ärendet inte är så AKUT? SÅ skäms jag nu...

Håller tummarna.


Har precis vart i Västerås å kollat på en lägenhet. GE MIG!!
Den var jättemysig. En trea i Viksäng. Jag tackade JA. Men det är ju 3 andra som ska titta på den oxå. Hoppas hoppas hoppas jag får den. Den skulle vara perfekt.

The cake.

Mitt mästerverk.




>24<

 TO ME!

Att må som man ser ut

När jag lyfter på huvudet känner jag hur jorden snurrar runt solen.


urk

Ja skulle inte bli så bakis..... det var tanken. Tanken var god. MEN... 
Jag kan inte stå upprätt idag. Det var en kraftig ansträngning att gå upp och koka kaffe. Jag var tvungen att ta vilopauser och hämta andan. Jag blir andfådd av att skriva oxå. Måste vila.

Who Gave Me Fever?


Kan man dricka alkohol om man har feber. Gör det nånting? 
Man behöver ju inte springa å dutta med nån rouge iaf.
Jag får naturligt knallröda kinder.
Matchar ju näsan oxå.
Perfekt.

Kalaslördag

Rosévin ska jag dricka resten av maj. Everyday. Resten av sommarn oxå faktiskt. För rött vin vill jag inte ha på sommaren. Det går väl till mat och om det är mörkt och kallt, men sitta ute i solen med ett ljummet glas rödvin, nänänä. Vitt vin gillar jag inte heller. Så vilken tur att det finns Rosé. Det kanske är lite sliskigt oxå, men skitsamma. Den här smaken har jag aldrig provat. Casas patronales Rosé. Är den god? Äcklig?



A-K:s 25-års partaj ikväll då. Jag blev ju förkyld, dassig och rödnäsad dagen till ära, men jag tror jag har det under kontroll. Jag ska försöka att inte bli så bakis, för imorrn ska jag baka till min egen födelsedag. Jag fyller tydligen på måndag jag. Man kan inte baka om man är bakis, även om det låter så. Hej.



Nygård by night.

Utanför mitt fönster är det ös. Brandbil å poliser å folk. Vad händer?


Nu ska jag sova. Gonatt.


"Hår som får näring får bättre färg."


Jag färgar håret, golvet, väggarna och kläderna med; Garnier Nutrisse Cream.



- Och dina gråa hår... glöm dom.


Rent hus

Jag städar. Hårt och brutalt. Jag städar så det flimrar för ögonen och tjuter i öronen.

Nick? Britney? Hammarhaj?

Moa kan inte se skillnad på gamla Nick Carter, Britney Spears och en hammarhaj.



Jag är faktiskt inte heller 100 % säker på vem som är vem...

Claes Borgström? Harvey Keitel? Harvey? Claes?


Vilken fantastisk upptäckt jag gjorde idag!!

Klar.

Nä, nu får det vara färdigfastat. 
Jag kom på att detta går inte ihop med mina kommande partyhelger. Man måste ju trappa upp ätandet försiktigt några dar efter fastan, inte hälla i sig massa alkohol på en gång. Jag kör efter grisfesten istället.

flytande föda

Detta består min 3-dagars fasta av. Jucie, te, salt och buljong.


GOKVÄLL


Idag har jag cuttat håret på Saras salong, gått på stan å köpt bäbissaker till mitt ofödda mosterbarn, ätit på café latte och varit hos Falkarna på litet kalas.

Imorron börjar min 3-dagars fasta. Ett desperat försök att kicka igång nån slags viktnedgång....?! 



Norges nationaldag.

Aldrig har väl någon låt varit så klockren i eurovision som norges i år. Man hörde ju efter några toner att den här kommer vinna hela schabraket. Å det gjorde den såklart. Alla röstade på norge (och sina grannar, i vanlig ordning.)

Vi var spiknyktra och ordentliga igår. Jag å jojje var hemma hos jäjk å Challe. Vi käkade mat å massa smaskigheter. Jag kom hem efter 2 nångång. Så länge har jag inte varit vaken på länge...?! 

Ikväll kommer Nippis hem. Han har varit nere i Oskarshamn å vaktat kärnkraftverket i 10 dagar. Hoppas han inte har blivit radioaktiv?!



I knew it. WohoO!!


Jag är en gammal tant.

Jag går ut med hunden en fredagkväll, iklädd mjukisbrallor å skabbkofta, osminkad med fettigt hår. Jag möts av stora ungdomsgäng med systempåsar, på väg till nåt roligt. Jag går lite omvägar för att slippa möta dom på nära håll. Alla är uppstylade, partysugna och luktar parfym. Jag luktar sköljmedel. Jag ska hem, ta ett varmt bad och fila fötterna...
Nu börjar klockan bli mycket. Bums i säng med mig. Jag tar med ett korsord. 

Godnatt.



Smaklig måltid.


Spagetti, räkor, bacon, vitlök, morot.

Norge kommer vinna i år.


Stålkärring

 
Detta är då världens äldsta människa. Hon blev 130 ÅR!!!!!!!!! Hundratrettio!!! Hon var helt frisk å hade aldrig behövt käka medicin eller gå till doktorn. Hon bodde fattigt i kazakhstan... å när man fick reda på att hon var en rekordkärring så fick hon flytta till en lyxlya. Där halkade hon i badrummet och dog.....

Man kunde ju tro att en 130-årig tant kanske skulle dö av åldern...? Undra hur gammal hon skulle blivit isåfall?!

B-boy

Billyboy sover djuupt efter en 3-kilometers språngmarsch i skogen.



Töntparkering

Hahaha, fan va roligt. Jag gick ut med bilbo nyss och såg hur fan jag hade parkerat porschen. Jag är petnoga när jag parkerar. Jag backar, rätar upp, kliver ur och tittar, sätter mig igen, backar, rätar upp....  allt för att jag ska stå precis i mitten av rutan. Jag vill inte störa någon eller utsätta nån för trängsel. Det har jag tydligen gjort förut för jag har röda märken och bucklor på bildörrarna...! Om jag står i ett hörn av en parkering så ställer jag mig så långt ut åt kanten som möjligt så det blir mycket plats åt andra sidan. 
Men dagens parkering var något alldeles extra såg jag. Patetisk. Skrattretande. Pinsam. Porschen ser ut som en rädd lite hare som krypit upp i ett hörn. Det skulle kunna stå en bil bakom och bredvid mig, i samma ruta. Jag har kört ut med framhjulen på gräset tillåmä. Så jag står en meter längre fram än alla andra. Jag förstår att ni är ivriga över att se detta. Så eftersom jag inte har någon kamera så ritade jag en verklighetstrogen bild.




Partypeugeot.

Nu har jag bränt en ny "partyskiva" till bilen. Jag längtar tills jag ska ut å åka. Jag ska sitta å poppa, gunga, hoppa, trumma, vissla och sjunga. 

Jag tycker det är väldigt svårt att stava till peugeot. Jag måste googla det varje gång. Det är lättare att skriva Porsche. Jag ska kalla den för det istället.  perså - pårse....  nästan samma sak.


Min favoritreklamreplik;
-KOOSSOJA, vill ni gåutihaugen?

Saker som irriterat mig i veckan.


  • LidLs kassor. Man måste fort fort få undan sina varor. Om man inte hinner packa i påsarna på bandet innan nästa kund kommer så måste man flytta varorna till fönstret och stå där och packa i....?! vafan...
  • Folk som säger att dom inte gillar tårta, men äter gärna kakor, bakelser och annat. Tårtor finns i tusentals smaker och versioner. Hur man bestämma att man inte gillar tårta?
  • Folk som låter sina hundar springa lösa och springa fram till andra hundar, "för att dom är så snälla". Visst, men MIN hund som går i koppel kanske inte är lika snäll.
  • Att folk inte fattar att containern i soprummet är till för att lägga sopor i, och lägger allt bredvid på golvet istället.

Det var väl inte så mycket....

Bad hairyear

Jag har egentligen ingenting emot skator. Jag är EMOT all fällning av träd med skatbon i. Det gör inget om dom skiter på min bil heller. MEN, när skatorna kommer flygandes med pinnar och försöker flytta in i MITT HÅR när jag är ute och går, då blir jag faktiskt irriterad på dom. Det finns gränser. Jag vet att jag måste klippa mig. Det har gått för långt. Men hur ska jag klippa då?



Jag kan skaffa lugg igen och se såhär cool ut....



...but then I also have to face the devil every morning.


Oj.


Råkade jag klicka hem kläder för tusentals kronor häromdagen eller var det bara en dröm/mardröm?

 



Så är det.

Här ligger jag å tittar på tecknat å längtar efter kaffe, orkar inte brygga men måste nog göre ändå.



Cow in da Way


Imorse höll jag på att krocka med en KO !! Mitt ute i skogen kom jag körandes, och plötsligt bestämde sig en kossa för att rymma från sin hage och glatt hoppa upp på vägen framför mig.

Ba allooo?!?

Nu äre hockey. SEMIFINAL!! Jäjk å Challe är här. Jag har bjudit på kyckling, spenat å spagetti. Fin blandning....?! Å så blire räkor, chips, ostbågar och lite öl kanske.