-Allu allu.

Vi kollade in i min mage idag. Därinne låg en liten, liten människa å vinkade åt mig.
Nästa gång vi ses blir 10-09-08, enligt uträkningar.

v 18

Imorgon får vi veta vad som pågår därinne i magen. Enligt Libero så kommer vi mötas av den här synen. Ett huvud och ingen kropp. Det kan bli hur som helst.

Resultatet.


Igår började jag min hårbottenmassaker 13:30.
Kl 21:00 sköljde jag ur färgen och var äntligen klar. Heldag med plastmössa på huvet. Har ni haft en plastmössa på er så länge att ni fått dödsångest?
Resultatet: Nästan omärkbart. Mest skillnad är det i bakhuvudet. Det var där jag började pilla ut slingor; ambitiös, pigg och motiverad. Jag slutade på höger sida av huvudet; mörbultad, kraftlös och med noll livsgnista kvar. Där syns det minst.
Jag ser att det är dags att boka klipptid oxå.

Psykbryt på en söndag.

Hur gör man?
Man tar en slingmössjävel och en liten liten virknål. Sen sätter man sig å pickar med den där virknålen i hårbotten och försöker slita ut håret genom miljarder hålhelveten. Håll på i 6 timmar. Sen är sammanbrottet nära.

Gnottarna

Imorse när jag vaknade hade jag en bautabula på höger sida av magen. Försökte fånga den på bild, men det gick ju sådär..
Sen var jag barnvakt åt Bolliver ett tag. Vi kollade på Gnottarna tills han somnade av utmattning (eller uttråkning) efter 10-15 min. Katten oxå.

Heikki hur mår du?

Heikki Vesa var ute å cyklade den här veckan. Jag skulle få ett erbjudande som skulle ge mig bättre lön. Jag fick ett erbjudande om att sänka min lön. Helst till hälften!! Det gick jag inte med på dock, så nu har jag samma som förut. Sen skrev Heikki att jag skulle spela på hästar. Det gjorde jag. Å jag hade vunnit på dubbeln om inte hästjäveln som ledde med hästlängder började galoppera precis innan mål!!!
Vad händer nästa vecka Heikki?

Tataa!

Nu har jag köpt ny mobajl. Jag kan se vem som ringer igen. Men alla mystiska sms jag fått den senaste tiden ligger kvar på den gamla telefonen... så dom kommer jag ju aldrig kunna läsa...

v 17.

"Nu kan barnet gäspa..."
Men det ser mer ut som att den är på fest och ska stoppa fingrarna i halsen å spy?!

Hmm

Det här är min telefon. Displayen är täckt av ett spindelnät som bara blir större och större. Nyss fick jag ett sms av någon som eventuellt skrev någonting om någon låda...? Men jag är inte säker.

Freeday - not.

Frukostmackorna är slut, men kaffe har jag kvar... så jag måste fylla ut med bullar...

Fredag idag - Jobba ikväll. Tiden går väldigt fort må jag säga. Nyss var det måndag. Jag tycker det är måndag hela tiden. Alla andra dagar bara svischar förbi och försvinner ur mitt minne.
Nu har vi en "praktikant" på jobbet. Den personen ska få den stora äran att ta över efter mig. Hon heter som mig fast utan H. Så ingen kommer märka nån skillnad..!
Vet inte när jag ska sluta riktigt. Jag går när dom skickar hem mig. Vilket jag tror att dom gör så fort som möjligt?! Jag är ju den "lilla lilla" 25-procenten/fjärdedelen på jobbet som inte kan prata ryska. Känner mig som en outsider?! Ett FREAK... (?) Det enda ord jag kan är nastarovio?! Å det samtalet vara ju inte så länge...


Andra bullar

Jag bakade bullar i helgen. Å idag bakade jag bullar IGEN! Nu är halva frysen full. Mandelmassabullar, vaniljbullar, och kanelbullar...
Jag har ätit för många idag redan. Har lite ont i magen. Det kan oxå vara magsjuka på väg. Det var en tjej spydde på jobbet igår. Bara nån meter ifrån mig bakom kassan. Jag är livrädd för magsjuka. Jag bara stod som en stel pinne och hoppades att det skulle försvinna, samtidigt som jag försökte verka naturlig...för det är ju sånt som händer. Jag förstår ju att om man spyr i en affär så är det butikspersonalen som torkar upp. Man kan ju inte låta pappan stå kvar å torka med en sjuk unge bredvid, och man kan ju inte låta den sjuka torka upp själv. Nä. Så nu är det bara att invänta honom... Ulrik. Imorrn är det förmodligen jag som står där å spyr på golvet...?! Vem torkar upp det?

Ikväll ska jag göra ett undantag och kolla på "Det okända". Dom är nämligen i Kolsva och spökar den här veckan. Hos Pias jobbarkompis. Mediet....mediumet...(??) som var här sa att hela jävla Kolsva var en spökhåla. Det var sjukt mycket spöken här. Så jag har ALL anledning å va mörkrädd !

djungelparty i Rölö

Det här spelade vi hos Jäjk å Challe igår. Det var skitskoj. Det är från 3 år, men jag hade svårt å fatta reglerna och nippe var för långsam. Detta spel med lite alkohol i kroppen skulle bli succé. Det måste jag testa...om ett år....

Do I have a fuck-u-finger in my forehead?


Soraya M.

Idag har jag suttit å svällt på jobbet i 12 timmar (förväxla inte med svältit.) När jag slutade kl 22 var min mage uppsvälld som en badboll av största sorten. Det är som att jag har noll matsmältning.
När jag kom hem tog jag en promenad med Bilbo. Vet inte vem av oss som var mörkräddast. Vi gick å jagade upp varandra. Jag halkade till ibland, då blev bilbo nervös. Å han stannade upp å glodde mot nåt ibland, då blev jag nervös. Å sådär höll vi på. Fort gick vi.
Idag på jobbet kollade jag på The stoning of Soraya M. Det var dumt. Den filmen ska man se hemma, så man kan svära, muttra å härja och sen bryta ihop i fosterställning och stortjura högt sista halvtimmen....å sen fortsätta en halvtimme till?! Jävla film asså. Den är baserad på en sann historia, och det gör ju verkligen inte saken bättre!! Jag blev skitdeprimerad efteråt. Tur att man inte är född där. Jag ska se den igen ikväll om jag inte hinner somna...

Morgonrutin.

Det första jag gör när jag vaknar är att leta efter "mjukbollen" (livmodern) strax under naveln. Imorse hittade jag den. Jag brukar göra det ibland. En liten tydlig knöl, som en citron. Så jag tryckte å klämde på den för fullt, och då blev den ännu tydligare, som ett äpple. Jag såg med mina egna ögon hur den buktades utåt, som om den knuffade tillbaka. Vissa dagar gör den likadant, men då brukar det bukta ut lite mer till höger. Sen POFF försvinner alltihop. Den sjunker in. Jag känner inga tendenser till nån "mjukboll" längre... den är borta. Och jag inser att jag har legat å haft en morgonkonversation med mina tarmrörelser...igen...

Life is gooood, sa katten.


v.15


Humor?

Jag letar stavfel på blocket. Vissa annonser är jätteroliga.
Jag har inte så mycket annat för mig... 

I KNEW IT.

Jag sa till Nippe -Det kommer stå "Segerkyssen" som rubrik på nån av tidningarna.
Och några minuter senare... vad står det på expressen? Va? Segerpussen står det, men ändå...

När vet man att det är dags att klippa sig?

NIPPE vs. WOLVERINE

NIPPE vs. JOHN BLACK i VåraBästaÅr










Dagens höjdpunkt; Frükost.


Takdåre - Rooffool.

Nippe skulle gå upp å skotta snö på ballen sa han. Men nu kommer det konstigt nog snö nerfarandes från taket i stora lass. Jävla dåre. Stå däruppe utan "livlina" å skyffla. Släpper man ögonen från han en sekund så är han iväg å gör nåt sattyg direkt.

Nu går jag in i v 14...

...och barnet ser ut såhär. Det är lite roligt hur fort saker å ting ändras när dom är sådär små. Ena veckan är det punk och nitar som gäller, andra veckan är det brylkräm, rockabilly och raggarbilar. Undra hur den ser ut när den kommer ut.