Misshandel och snoppar blandat med tekoppar.


Det var ett tag sen jag skrev här... 

voj voj voj vad ont i magen jag fick. why? Is it because the old skinka that nippe putted in the köttfärsås yesterday and that I ate from today....? huh?

Det har varit midsommar å så.
Det va väl kul. Men jag hade gärna kommit ihåg lite mer. Och jag hade gärna sluppit det enorma blåmärke jag har på överarmen. Ser ut som ja blivit misshandlad eller nåt. Nä.. det ser ut som jag blivit utslängd av en ordningsvakt. Det har ja inte... men ja borde blivit... kanske.

Idag har jag varit i skolan å gjort det SISTA matteprovet och det NÄST sista svenskaprovet. Snart klar..
MÅste bli klar den här veckan. Ska gå å göra ett 4-5 timmars prov på onsdag i svenskan... å eventuellt göra en muntlig redovisning till. Denna vecka! Jag blir ju stressad. Ska jobba alla dagar utom onsdag. Men då tycker min lärare att jag ska komma på morgonen, INNAN jobbet. Vem tror han att jag är?

Nu sitter jag å dricker mitt alldeles nyinköpta rooibos-te ! Ja å Malin va på stan å jag råkade handla för mycket för pengar jag egentligen inte har..
Köpte lösviktsteer och nymalet kaffe, en värdelös tekula som läcker, 2 nagellack och nagelklistermärken, en 
rutig skjorta, en guldring till ögonbrynet
, en bastmatta(?), en tillbringare å 4 glas, ett lock, en nyckelring.... å det va väl det.
Jag har ingen aning om jag ens har råd med allt det där. Ja betalade med kortet utan å veta om ja hade en krona på det ens. Ba chansade lite... Jag+Ekonomi=Nej

Idag fixade jag så ja ska gå i skola i höst oxå. hmm....  jag ska läsa Eng B, Samhällskunskap A, Psykologi A, Matte B och naturkunskap B.
Sen har jag "bara" typ 200 poäng till å läsa efter det... å SEN har jag äntligen ett slutbetyg! Vad jag ska med det till vet ja inte... men det kan kanske va bra å ha nångång. Jag kanske tar å blir sjuksköterska med Malin... who knows? Jag tänkte kanske bli nå bra... nånting med fet lön... för jag tänker inte bli fattig i framtiden. Nej nej... ooonej.

Snipp snopp(!!!) snut, så va bloggen slut.