Jämmer

Jag har ont i hela kroppen och känner mig febrig. Jag är inte speciellt förkyld eller nåt, men jag har fett jävla ont i vänster mjölkmaskin så jag kanske har mjölkstockning eller nåt sånt otrevligt?! Fan va drygt då. Tur att Vera är snäll som ett lamm ikväll. Hon lär ju inte kunna sova inatt så mycket som hon sovit idag, men det tänkte jag skulle bli nippes problem...?!
Slöa.

Vera är vrång.

Det gick bra att köra bil idag. Jag tog mig fram och tillbaka utan problem, men jag märkte av lite ringrost. Det var kul med mamma/bäbisträff. Det är nyttigt att träffa folk med samma fritidsintressen som en själv; torka spyor, byta blöjor och amma. Det är kanske inte världens roligaste samtalsämnen för andra folk, som inte befinner sig i bäbisbubblan lixom...?!

Ikväll har det vart skrikfest... som igår. Jag tycker Vera är lite vrång, vresig, sur, motsträvig, tvär, omedgörlig, ogin, avog, avig, ovillig, trilsk, vrångsint, tvärt emot....!? (synonymer.se)
Hoppas det bara är en liten period. Nu ligger hon i sängen, fortfarande vaken, och beter sig som en pundare med abstinens. Viftar, sparkar, dreglar, spottar ut nappen, letar efter nappen, stånkar å stönar. Hoppas vi sover länge sen. Hon borde va trött. Jag är trött.

Emellan skrikattackerna ikväll har jag totalmöblerat om. Jag fick superkrafter och flyttade möbler tunga som bly. Jag släpade in köksbordet i tvrummet, och det väger så in i helvete och är för stort för dörröppningarna. Jag å nippe hade problem att rubba skiten när vi var två lixom... å jag gjorde det själv!! *stöddig*. Men min rygg uppskattade inte mina utsvävningar alls.
Nu har jag inga möbler i köket. Vad ska jag ställa där då?

Trafikvarning!

Igår satt jag bänkad på "fikastolen" hela dagen. Per, Josefin och Hampus var här. Å Pia kom förbi en sväng, å sen kom Jäjk å Oliver. Det är mycket småknattar med i bilden nu. Jag måste barnsäkra här hemma. Nej, jag måste flytta. Å sen barnsäkra!

Idag ska jag å Vera åka in till storstan och träffa massa mammor och bäbisar. Vera tycker det ska bli skitkul. Hon ligger här bredvid med ett stort smajl. Kan bero på att jag kittlar henne och gör fjantiga ljud oxå...! Det ska bli smånervöst att ge sig ut i trafiken..?! Jag har fan inte kört bil sen innan Vera föddes nångång. Å då max till Rölö eller nåt. Dä räknas ju inte som trafik. Sist jag körde glömde jag bort att man skulle använda kopplingen...?! Men.. det ska nog gå bra...?!

Blöjblogg

Inatt fick jag sova rätt så bra, till skillnad mot dom senaste 2 nätterna. Jag å Vera somnade väl typ senast 01:00. Sen vaknade hon vid halv 5 å ville käka å byta blöja. Sen sov vi till 10:00. Då brakade det löst i blöjan... och bredvid. Fan va fint dä vore med en egen tvättmaskin!? Vi måste flytta till en större lägenhet. Eller HUS!
Idag är det vägning på BVC. Sen får vi nog besök. Jag borde nog städa lite. Och duscha.


Gårdagens frukost på Bivur innan Målle for hem till Karlstad.


Dagens tripp till Rölö.

Vera, tant Malin och kak-kungen!

Zorba

Kvällens flottfest!
Gårdagens var mycket nyttigare.
I lööv makrill.
I really do.

Dagens promenix!

Förbi gamla soptippen! Ingen höjdarväg om man går med vagn.

Idag har Målle varit här. Vera fick finfina presenter av henne och av Lotta och L-E. Rosa kläder i nästa storlek och en söt nalle.
Tackarrr!

Nu är det soffläge resten av kvällen och ljuvlig pizza från Zorba.

Solace

Biggest loser-låten med Andreas Johnson. Den påminner om BB-visiten. Dagen efter Veras ankomst packade vi ner henne i bb-lådan och rullade ut henne i tv-rummet. Då var det första avsnittet av Biggest loser på tv. So I get flashbacks. Å bra ären!

History repeat itself

Oliver, 5 veckor. 26/10 -09
Vera, 6 veckor. 17/10 -10

Alkoholbelöning

Jag ska göra det officiellt så jag inte kan fuska eller dra mig ur. Jag har bestämt att när vågen visar under 60 kg så får jag dricka mitt första glas alkohol. När vågen visar 55 får jag ta min första fylla, om jag vill...   och det vill jag nog... för det kommer väl bli lagom till min 30-års fest?!
Jag har inte börjat banta än...  jag tänkte bli seriös i december typ.

Holy Cow!

Jag vet ungefär hur en ko måste känna sig när den inte blir mjölkad. Stackars nöt!?

Lugn ba lugn.

Vi dansar tryckare till Ray Lamontagne. Han är som sammet i öronen jämfört med en skrikande bäbis. Vera blir lugn och mamma blir lugn.
Alla nöjda och glada.
(Observera kattlampan i bakgrunden...)

Törstig

Idag vaknade jag alldeles uttorkad. Tog med barn och hund och vandrade iväg för att hämta vatten...


Vera och Oliver.

Igår var Oliver här en sväng när Jäjk var på arbetsintervju. Vilket ståhej det är med två barn. Hur lyckas folk som har 3, 4, 10 st??? Nu var dom ändå ganska snälla, och efter ett tag somnade båda i mitt knä. *Seger*. Småbarn som sover är bland det bästa jag vet!

Jäjks intervju gick lysande. Vilket flyt man kan ha. Hennes mammadagar gick ut, hon ville jobba på Volvo. Sökte ett "truckjobb" där via manpower, gick på intervju, fick jobbet direkt. Utan att ens behöva intervjuas av Volvo. Hon fick inte bara jobb, utan hon fick VÄLJA mellan 2 trucktjänster. Dagtid eller natt. Hon får helgen på sig att bestämma sig, sen börjar hon redan på onsdag!! Helt galet! Charlotte har oxå nyss fått jobb på Volvo. Så nu slipper han pendla till skit-Virsbo varje dag!




Party all night long!!

Vi är supertrötta. Våra kläder är stela och klibbiga av mjölk och spyor. Men vi tänker inte ge upp. Nej nej. Vi skall icke sova inatt!

Why?

Varför smakar vårat kranvatten SJÖvatten?
Jag har inte druckit av det på flera veckor. Smådrygt när man är törstig. Då måste jag åka hem till nån annan och fylla på en flaska, köpa mineralvatten eller KOKA vattnet och låta det svalna. Kanske borde ringa och klaga.

OMG

ComHem-katten och...
..ComHem-babyn.

Fredag

Masade mig upp halv 10. Vera sov ganska duktigt inatt. Hon vaknade och åt några ggr, men somnade snällt efteråt, utan att gny, gnälla och gnissla alltför mycket. Åkte in till stan och skrev på papprena om faderskap och gemensam vårdnad. Sen shoppade vi lite, och medan vi väntade på att Rickard skulle komma med tåget så tog vi en fika på bivur. Precis när vi satt oss med räkmacka och kaffe så ringde han och var framme. Jag hade missuppfattat tiden lite....! Vi hämtade upp honom och for hemåt, och sen vidare ut till Jäjk. Tog en promenad i Rölöhooden och fikade.
Åkte hem, sov middag. Rickard kom över igen. Vi beställde pizza och kollade idol. Fan va goda pizzor Zorba har. Speciellt deras grekiska pizza. I löööv it. Fläskfilén på den är grillad, och bottnen är så jäävla god. Rickard beställde skaldjurssallad och fick stora riktiga musslor i SKAL! Inte illa. Nu är jag aaastrött. Ska väl sova snart då.