Grrr...

Varför måste jag varenda gång jag är ute å kör bromsa in för idioter som gör idiotiska omkörningar??




nu sover vi.



Då kör vi...



Nej... det är ingen bögporrfilm. Det är en finsk dramafilm från 2003 som bygger på en sann historia. Och Peter Franzén (nr 2 fr vänster) är en riktig hunk.

 I november 2008 hittade jag honom...
http://schelena.blogg.se/2008/november/utkast-idag-har.html

(Men, jag har faktiskt tydligen massa bögporrfilmer i en kartong i källarn....så helt oskyldig är jag inte..?!)

Kolsvanattaaaa

På jobbet har vi en dammsugare. På dammsugaren sitter en liten lapp. På lappen står det; "Var snäll med mig,tack."
Gulligt. Jag försöker vara snäll med den, men ibland åker hårdhandskarna på och det blir hardcoredammsugning...?!

Imorgon är det årets HÖJDpunkt. Do.I.need.to.spell.it.out.for.ya??
Jaså? Jaha. Det är ju Kolsvanatta. Å jag ska bli full. Jag som inte druckit en droppe sen midsommar. Hur kommer det sig egentligen? Jag vet inte. Det är ju inte så att jag levt sunt och nyttigt... nejnej, tvärtom. Jag har bara glömt att festa den här sommarn. Glömde bort?! Appropå imorgon så är dom flesta jag brukar parta med på Rhodos, på smällen, på jobbet och i Umeå. Men det ska nog gå bra ändå. I dimman spelar ingenting någon roll.


Nu ska jag lägga mig och inte somna till Milk för fjärde gången. Den här gången ska jag se klart. Hej.

La bomba

Inatt drömde jag att jag och Alex Schulman + massa fler hölls som gisslan av Sten Frisk i en lägenhet längst upp i ett hus i Bergtorpet i Kolsva. Ja... STEN FRISK. Han som sprängde Mälarviken i luften. (Har jag inte kommit över det än?) Han bara dök upp i min dröm som en käftsmäll from the past. Han hade bomber överallt och skulle spränga oss allihop om nån bara försökte rymma. Jag och Alex Schulman rymde ändå. Hoppade ut från översta våningen, sen började en lång konstig flykt som jag inte ska besvära er med...





Grodor och grudge


Jag åkte i gubbfart med min trogne kartläsare bilbo ut till Jäjk å Charlotte idag. Hos dom är det babyboom. Lillefot är på gång och huset är fullt av (tre) kattungar som trashar stället. Lillefot har ett jättemysigt rum och masssa krokodiler i alla storlekar. Vi käkade hamburgare och sen åkte jag hem i full fart. (alltså 70-80...) Mörkrädd, åker på en lång skogsväg, redo att se en grudgejävel eller nåt i backspegeln. Det är mitt största bekymmer när jag kör bil på natten. Spöken. Det och grodor. Dom är överallt. Man måste köra sicksack för att inte mosa dom.



Tokigt.

Det hände inte så mycket på jobbet idag, tills.....

...jag såg en oval körsbärstomat.




GRATTIS...

...till Lillefot som fyller -7 veckor idag.
...till mig som hade namnsdag idag.
...till mig för att jag blev stoppad av polisen idag för första gången.