Är nyhetsmorgon ett skämt?

Oh what a night....  jag har knappt fått sova en blund. Eller jo... massor av blundar. Blundar på ca 10 min åt gången eller nåt. Billyboy har trackat mig hela natten. Han blir ju alldeles knäpp bara för att jag möblerat om lite å flyttat ut sängen i vardagsrummet. Då kan han tydligen inte sova, och därmed inte jag heller. Å så blev jag störd av tv:n, men kunde inte stänga av den för knappen på dosan var tillfälligt paj.

Halv 8 gick jag upp. Åkte till komvux med min kalle anka-ansökan. HÅLL TUMMARNA!!!! Sen rullade jag ner till Nibble och köpte festfrukost...(?) Jag ville fira att jag varit så duktig i veckan. Varit på arbetsförmedlingen TRE dagar... och.. och.. ordnat med papper och sånt, blivit trackasserad av negrer i tvättstugan, bott själv.. med mera. Nippe är i Sthlm på securitas-utbildning. Han bor där på lyxhotell, käkar lyxmat och mjukglass hela dagarna. Vissa har det bra...

Jag har sprungit i trapporna på arbetsförmedlingen så mycket  att jag har fått träningsvärk i skinkorna!!!!!!!! Inte illa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback