Nyfrälst?

Dag 2 med Lennart avklarad. 
Vet ni hur lättlurad hjärnan är? Man kan lura i den vad som helst. Se bara vad Hitler gjorde. Man behöver ju dock inte hjärntvätta till massmord å dylikt. Det kanske räcker med att hjärntvätta sig själv lite, ändra sina dåliga föreställningar om sig själv, dryga beteenden och ovanor till BRA grejer istället. Keep telling you same thing over and over, även fast du inte ens tror på det själv, till slut tror hjärnan att det är sant. Det var ju precis så alla dåliga grejer kom till från början...! Nu förstår jag plötsligt större delen av alla som söker till IDOL. Det är verkligen så att dom TROR på riktigt att dom är bra på att sjunga. Kolla på haremsbyxor, axelvaddar å annat fult mode. Man totaldissar det först, men till slut har omvärlden lyckats lurat din hjärna att det ä skitsnyggt ändå.

Förut bestämde jag mig för att tycka om oliver, fast jag hatade det. Kunde inte ens svälja en. Jag tränade på att äta dom, låtsades tycka om det och nu tycker jag det är jättegott. Jag kan äta oliver som godis. Det är inte bara gott det är bland det godaste jag vet. Jag lurade min hjärna totally!!

Om du är allmänt deprimerad eller förbannad så kan du lura hjärnan att du är glad. Bit i en penna i 4 min. Mungiporna höjs lite, hjärnan tror att du är glad och börjar sända ut bra grejer automatiskt. Eller klappa händerna över huvudet som om du vore på konsert. Hjärnan förknippar det bara med bra grejer. Eller öka takten lite när du går och lyft på hakan. Lyssna på glad musik. Du behöver inte ens tro på att det ska funka. Det funkar ändå.
 
Fokusera inte på negativa saker, för det blir ALLTID som du tänker! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback