Full house.

Två tåg har jag stått å väntat in på stationen idag. Ett kom Rejne å Mikee med, och med nästa kom Rickard. Nu är det "fullt hus" här, till skillnad från igår och alla andra dagar när det var tomt i alla rum utom det jag satt i. Vi har varit å shoppat mat och kläder, ätit Tacos och länsat Moas lägenhet. Jag fick massa fina prylar å möbler. Tack tack. Frånochmed imorgon är det party. Party Like It´s 2007!!!



Kommentarer
Postat av: Rajjen

Tack min söta lilla pralin för denna gång!

Hoppas vi ses snart igen.

Välkommen upp till Östersund! =)



Puss

Postat av: Moa

trivs möblerna?

2009-06-05 @ 14:02:39
Postat av: Hälejna.

Dom stortrivs! Fåtöljen är min favorit.

2009-06-06 @ 14:24:28
Postat av: Moa

GREAT!

du förresten behöver jag ha tillbaka dendär insättsnyckeln, eller vad de nu heter (har iaf lärt mig att det inte heter insekts-nyckel...) jag har kommit på varför jag hade den- den är den enda som funkar att skruva ihop katt trädet med!! ooops! så det ligger ner just nu. o krabban ligger på rygg o klöser på det.

men å andra sidan har vi inte målat vardagsrummet än, o sätter väl inte up det innan det är klart...

2009-06-06 @ 14:46:06
Postat av: hoa

Javisst kan du väl få tillbaks den. Jag trodde det var en present, men OKEJ DÅ!!!!! Närå... skoja! Jag har oxå alltid trott att det heter insektsnyckel, men det heter INSEXnyckel!! INSEX!!! Varför vet jag inte. Har den 6 sidor kanske? Är ni klara snart med lägenheten? Jag längtar tills ja får se den. För det får jag väl?

2009-06-06 @ 23:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback